Glumica Shannen Doherty mukotrpno se borila s rakom dojke pa otkrila svoj najveći strah.

Galerija


Poznata 46-godišnja glumica Shannen Doherty koju najviše prepoznajemo iz uloge u Beverly Hillsu, otkrila je svoj najveći strah nakon što se godinama mukotrpno borila s rakom dojke. Svoje teške trenutke dijelila je s obožavateljima na društvenim mrežama. Na taj je način održavala kontakt i s ljudima koji prolaze isto, piše Daily Mail.

Shannen Doherty (Foto: Getty)
Shannen Doherty (Foto: Getty) Foto: Getty

Vezani članci Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Pokušajte se ne naježiti: Uvodna špica serije "Beverly Hills" vraća nas gotovo 30 godina unatrag Shannen Doherty (Foto: Instagram) Glumica zbunila obožavatelje objavljenom fotografijom: "Je li ovo danas ili prije 20 godina?"

Prošla je mastektomiju, kemoterapije i zračenja otkako joj je 2015. godine dijagnosticirana bolest. Bitku je pobijedila, no strah je još prisutan. "Zatekneš se kako razmišljaš 'Ah, bole me kosti. Znači li to da imam i rak kostiju?' Ne prođe dan, a da se nakon buđenja ne zapitam je li sve normalno. Onda kao da pljusnem samu sebe i kažem si da je sve u redu i da sam smiješna", napisala je glumica.

Shannen trenutno čeka i svoju posljednju rekonstruktivnu operaciju. "Nervozna sam svaki put kada idem pod nož. Oblačenje kupaćeg kostima bit će moje malo slavlje, jer ću znati da je sve isto kao nekad", zaključila je Shannen

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on