Shannen Doherty pojavila se u javnosti s osmijehom na licu. Teški dani sada su iza nje.

Galerija


Shannen Doherty, koju mnogi i dalje pamte po ulozi Brende Walsh u popularnoj seriji "Beverly Hills 90210", vraća se na male ekrane. Omiljena glumica nedavno je pobijedila opaku bolest s kojom se borila protekle tri godine.

Vezani članci Joker (Foto: IMDB) "Joker" nove generacije brutalan je koliko i tragičan, a kvalitetom je nadmašio sve prethodnike Snimanje u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dubrovnik postaje filmska kulisa: Zbog sve više "filmaša" grad izradio i novi cjenik

Teški dani sada su iza nje pa Shannen s osmijehom korača prema novim izazovima. Jedan od njih je i remake filma "Heathers" u kojem je slavna glumica tumači ulogu Heather Duke. Ovo joj je prvi angažman nakon teške dijagnoze, a posao joj itekako godi. Pokazala je to i pojavivši se odlično raspoložena na premijeri filma na kojoj je blistala u elegantnom crnom odijelu.

Shannen Doherty (FOTO: Getty)
Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 3

Tijekom večeri Doherty je održala i govor zahvale koji je uputila cijeloj ekipi koja ju je podržavla i dala joj priliku da glumi unatoč zdravstvenim problemima s kojima se borila.  Podsjetimo, Shannen je u veljači 2015. godine dijagnosticiran karcinom dojke. Zbog bolesti se podvrgnula mastektomiji, kemoterapiji i radijaciji, a svoju bitku za ozdravljenje cijelo je vrijeme dokumentirala putem svog Instagrama. Sretne vijesti stigle su u kolovozu prošle godine kada je Shannen javnost obavijestila da je bolest u remisiji. Nadamo se da će tako i ostati!

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on