spremna za nove izazove

Teška bolest je iza nje! Omiljena glumica dobila najveću životnu bitku pa zablistala s osmijehom na licu

Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 3 Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 3 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 3 +0 Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 1 Galerija

Shannen Doherty pojavila se u javnosti s osmijehom na licu. Teški dani sada su iza nje.

Shannen Doherty, koju mnogi i dalje pamte po ulozi Brende Walsh u popularnoj seriji "Beverly Hills 90210", vraća se na male ekrane. Omiljena glumica nedavno je pobijedila opaku bolest s kojom se borila protekle tri godine.

Pogledaj i ovo showbuzz dirljiva poruka Fotografija koja je raznježila mnoge: 'Ponekad ne postoji ništa kao što je majčinska ljubav'

Teški dani sada su iza nje pa Shannen s osmijehom korača prema novim izazovima. Jedan od njih je i remake filma "Heathers" u kojem je slavna glumica tumači ulogu Heather Duke. Ovo joj je prvi angažman nakon teške dijagnoze, a posao joj itekako godi. Pokazala je to i pojavivši se odlično raspoložena na premijeri filma na kojoj je blistala u elegantnom crnom odijelu.

Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 3 Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 3

Tijekom večeri Doherty je održala i govor zahvale koji je uputila cijeloj ekipi koja ju je podržavla i dala joj priliku da glumi unatoč zdravstvenim problemima s kojima se borila.  Podsjetimo, Shannen je u veljači 2015. godine dijagnosticiran karcinom dojke. Zbog bolesti se podvrgnula mastektomiji, kemoterapiji i radijaciji, a svoju bitku za ozdravljenje cijelo je vrijeme dokumentirala putem svog Instagrama. Sretne vijesti stigle su u kolovozu prošle godine kada je Shannen javnost obavijestila da je bolest u remisiji. Nadamo se da će tako i ostati!

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene