Bili su bliski

Glumci 'u ratu': 'Izmišlja priče o meni jer je izgubio pamćenje nakon prometne nesreće'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Objavljena autobiografija poznatog glumca izazvala je pravu buru!

Shannen Doherty i Jason Priestley glumili su brata i sestru, Brandona i Brendu Walsh, u hit seriji 90-ih 'Beverly Hills 90210', no čini se da je njihova nekadašnja ljubav izblijedjela.

Pogledaj i ovo Shannen Doherty vodi tešku bitku Zvijezda Beverly Hillsa priprema svoj odlazak, evo kako se pobrinula da njenoj majci bude malo lakše: "Znam da će joj biti teško ako umrem prije nje"

Naime, glumica tvrdi da se njegovo mišljenje o njoj izmijenilo nakon strašne prometne nesreće koju je doživio 2002. godine. 'Znate da je imao prometnu nesreću, a mislim da su neki dijelovi njegove memorije tada nastradali', otkrila je glumica, piše Daily Mail.

Shannen se referirala na 'izmišljene priče' o njoj koje je 45-godišnji Jason otkrio u svojoj autobiografiji 'Jason Priestley: A Memoir'.

Devedesetih su za njim uzdisale žene diljem svijeta, a danas Jason Priestley iz 'Beverly Hillsa' izgleda ovako

U kolovozu 2002. glumac je sudjelovao u fatalnoj nesreći, a ovaj ljubitelj brzine slomio je kralježnicu, obje noge i nos te pretrpio potres mozga. Nakon više od desetljeća kasnije, kanadski glumac ispričao je dosad neispričane priče o popularnoj seriji u svojoj autobiografiji, a Shannen je prikazao kao razmaženu divu.

'Nisam mogao vjerovati kad sam čuo prvu Shanneninu rečenicu na setu serije. Rekla je - 'Poslali ste običan gradski automobil po mene da me vozi na aerodrom, a ne limuzinu?!' Nisam znao šali li se ona ili ne. No to je bio samo početak. Sve joj je smetalo, od hrane u zrakoplovu, temperature u kabini... ', napisao je glumac u knjizi.

'Čini se da sam zahtijevala limuzinu, iako ih zapravo mrzim cijeli život. Smatram da su limuzine sramotne i groteskne. Mislim, postoje stvari koje se jednostavno nikad nisu dogodile, a jedna od njih je ta da ja nikad nisam bila na tom letu o kojem on priča. Zamijenio me s nekim drugim iz serije', odgovorila mu je glumica te dodala: 'Ne znam što bih rekla, ali znam da svatko mora pronaći način kako će prodati svoju knjigu, zar ne?'

Shannen je 1994. izbačena iz serije zbog brojnih konflikata u koje je ulazila s ekipom sa seta serije te je otkrila da je samo s troje ljudi ostala u dobrim odnosima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene