Shannen Doherty dugo se borila sa opakom bolesti, ali ni u jednom trenutku nije bila spremna na predaju! Uspjela je i sada se vraća na svoj voljeni posao.

Galerija


Shannen Doherty pobijedila je rak i vratila se onom što najviše voli. Polako se vraća u svakodnevicu i uživa u svakom trenutku. Dugo se Doherty borila sa opakom bolesti, a nakon što je uspjela i vratila se na posao, na Instagramu je objavila fotografiju i uz nju dirljiv tekst.

Vezani članci Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Profimedia) Najpoznatiji televizijski blizanci objavili prvu zajedničku fotografiju nakon 20 godina: "Vratili smo se!" Tori Spelling, Jennie Garth, Gabrielle Carteris (Foto: Instagram) Tri zvijezde ''Beverly Hillsa'' pozirale u badićima, ali fanovima serije za oko je zapelo nešto drugo

"Dobro jutro. Ne tako davno pitala sam se da li ću se ikada vratiti i raditi ono što volim. Ulaziti u likove, stvarati. Biti na setu, oko cirkusa i osjećati duboko zadovoljstvo i postignuće. Protekli tjedan radila sam sedam dana. Nisam imala slobodan vikend - i uživala sam u svakoj sekundi! Radila sam naporno da stignem ovdje, no i vrlo sam blagoslovljena. Sretna sam i ne prođe ni dan da ne zahvalim Bogu na ovom daru života koji imam. Stoga idem na posao u duhu zahvalnosti i ljubavi. U svemu je ljepota", zaključila je glumica.