Objavila fotografiju

Shakiru pogodio odlazak prijatelja: 'Teško mi je oprostiti se s tobom...'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica Shakira tuguje za prijateljem, slavnim književnikom Gabrielom Garciom Marquezom koji je preminuo u 87. godini.

Kolumbijski Nobelovac Gabriel Garcia Marquez bio je utjecajni književnik koji je utjecao na mnoge ljude diljem svijeta svojim djelima.

Pogledaj i ovo Shakira Platila 7,7 milijuna eura! Shakira pristala na dogovor kako bi izbjegla zatvorsku kaznu, no i dalje tvrdi da su sve optužbe protiv nje lažne!

Među njima je i slavna pjevačica Shakira koja je posvetila svojem prijatelju status na društvenim mrežama objavivši i njihovu zajedničku fotografiju.

Umro je Gabriel Garcia Marquez

'Dragi Gabo,

jednom si rekao da život nije samo ono što netko od nas poživi, već da život ima svoj način kako da ispriča priču... tvoj život, dragi Gabo, bit će zapamćen kao jedinstveni dar za sve nas kao najoriginalnija priča.

Teško mi je oprostiti se s tobom, nakon svega što si nam ostavio iza sebe. Uvijek ćeš biti u mojem srcu, kao i u srcima onih koji su te voljeli i divili ti se', poručila je Shakira .

Marquez je rođen u Aracataci u Kolumbiji, gradu koji je poslužio kao nadahnuće za Macondo, u kojem se događa radnja romana 'Sto godina samoće' iz 1967.

Nobelovu nagradu za književnost Marquez je dobio 1982. "za romane i kratke priče u kojima kombiniranje fantastičnog i realnog stvara bogat svijet mašte koji odražava život i sukobe jednoga kontinenta", obrazložio je tada Nobelov odbor.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene