uspaničena i zabrinuta

Shakira ponovno na mukama! Nakon zdravstvenih suočava se s još većim problemima

Shakira (FOTO: Getty) Shakira (FOTO: Getty) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira (FOTO: Getty) +0 Shakira (FOTO: Getty) Galerija

Shakira se ponovno našla u problemima. Nakon zdravstvenih problema zadesili su je i problemi sa zakonom.

U posljednje vrijeme problemi za Shakiru ne prestaju. Prije dva mjeseca zbog teške upale i krvarenja glasnica morala je otkazati turneju, a sada bi, čini se, mogla završiti i iza rešetaka. Naime, pjevačica se našla na meti španjolskih poreznika koji tvrde da im tri godine, u razdoblju od 2011. do 2014., nije plaćala porez.

Pogledaj i ovo Shakira Pao i poljubac! Fotografije Shakire u zagrljaju ljepotana iz hit-serije raspametile su njene obožavatelje: "Zamijenila Twingo za Ferrari!"

Porezna uprava naložila je da se protiv Shakire pokrene istraga. Ako se utvrdi krivnja, pjevačicu će to skupo koštati. Nagađa se da bi kazna mogla iznositi nekoliko desetaka milijuna eura. Ona pak tvrdi da nije kriva. Izvori bliski pjevačici tvrde da će se na sudu braniti činjenicom da je u državi provela manje od 183 dana godišnje, zbog čega prema zakonu ne treba plaćati porez na zaradu iz ostatka svijeta.

"Uvijek se pridržavala svih zakona i ispunjavala svoje dužnosti kao državljanke Španjolske. Ovo je samo kriva procjena, a ne pokušaj prijevare vlasti", ispričali su Shakirini prijatelji i dodali da će pjevačica pokušati zadovoljiti pravdu uz pomoć odvjetnika koje je već angažirala, piše Daily Mail.

Ipak, poreznici tvrde da se radi o čistoj utaji poreza i žele naplatiti sve prihode koje pjevačica ima, a ne samo one koje je ostvarila u Španjolskoj u kojoj od 2015. godine i službeno živi sa suprugom, nogometašem Gerardom Piqueom.

Shakirino ime pojavilo se uz bok brojnim svjetskim zvijezdama i u aferi 'Rajski papiri'. Dokaže li joj se krivnja, osim novčane kazne krivnju bi mogla platiti i boravkom iza rešetaka.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene