Svi je budno prate

Shakira poslije skandala s Piqueom napokon nabacila osmijeh, evo tko joj je pravio društvo na plaži!

Shakira Shakira Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira Shakira, Gerard Pique Shakira - 4 Shakira - 4 Shakira - 3 Shakira - 2 Shakira - 1 Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique +15 Shakira i Gerard Pique - 4 Galerija

Shakira je viđena nakon dugo vremena od skandala s bivšim partnerom Gerardom Piqueom, a s djecom je uživala na plaži u Meksiku.

Shakira je viđena nakon dugo vremena otkako su u javnosti izbili skandali s njezinim bivšim partnerom Gerardom Piqueom.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Pjevačica je uživala na plaži sa sinovima Milanom i Sashom, a okupljenima i paparazzima nije htjela previše pokazati pa je na sebi nosila zanimljiv kupaći kostim.

Imala je kupaće gaćice koje je prekrivao dodatan sloj tkanine nalik na kratke hlače, a gornji dio kupaćeg kostima nije otkrivao previše i bio je zavezan oko vrata. I gornji i donji dio kupaćeg kostima bili su ukrašeni resicama koje su prekrile Shakirin trbuh.

Najnovije fotografije Shakire možete pogledati OVDJE.

Njezina djeca igrala su se na plaži te fotografirali more, a Shakira je kao prava ponosna mama gledala svoju djecu i uživala u pogledu.

Iako nije previše pokazala, svi su zamijetili njen besprijekoran izgled kože, a Shakira je bila i bez imalo šminke.

Unatoč tome što ima već 45 godina, pjevačica često plijeni svojim mladolikim izgledom i figurom.

Nakon što se u javnosti pročulo da je nogometaš Gerard Pique varao svoju dugogodišnju partnericu, Shakiru stalno prate loše vijesti.

Pjevačica želi napustiti Barcelonu i s djecom se preseliti na Floridu, no potreban joj je pristanak Gerarda kako bi sinove Milana i Sashu mogla povesti sa sobom, na što Pique ne pristaje.

Kolumbijska zvijezda odlučna je u svojoj odluci, no kako pišu španjolski mediji, on ne pristaje da Shakira napusti zemlju s djecom čak ni u svrhu godišnjeg odmora.

''Odnos između njih vrlo je napet i pregovori oko djece postaju vrlo teški'', rekao je blizak izvor za tamošnje medije.

"Piqué neće dopustiti da ga Shakira odvoji od njegove djece. Ne želi da mu se dogodi ono što se dogodilo i Nicolasu Vallejo-Nageri Colateu, čija je žena otišla u Miami i koji nema drugog izbora nego živjeti u Miamiju ako želi vidjeti svojeg sina i provoditi vrijeme s njim. On neće dopustiti Shakiri da se preseli s njima", dodao je blizak izvor.

Iako je Gerard zasad miran s obzirom na to da djeca bez njegova pristanka ne mogu napustiti zemlju, papirologija i dokazi koje Shakira priprema itekako bi mogli utjecati na njegov imidž, pa bi zbog toga moglo doći i do promjene odluke s njegove strane.

Španjolski mediji također su prenijeli i vijest da Pique već ima novu djevojku.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 3 Woody Harrelson - 8 Zrinka Cvitešić - 4 +12 In Magazin: Zrinka Cvitešić Celebrity Zrinka Cvitešić podijelila lijepe novosti: "Upravo sam primila najsretniju vijest u posljednje vrijeme!"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović Tarik i Lejla Filipović Lejla Filipović Lejla Filipović +3 Tarik FIlipović, Severina, Lejla FIlipović Celebrity Bivša Miss Hrvatske na ljetovanju se hvali tijelom bez mane, a izgleda isto kao i prije 24 godine kada je osvojila krunu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene