Privatan život

'Gerard mi ne govori što trebam raditi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Da je Shakira doista 'žena koja ima utjecaj' pokazuje i njezin svakodnevni primjer u suživotu sa slavim nogometašem.

Shakira je jedna od najseksi žena u glazbenoj industriji, a osim što je članica žirija u talent showu 'The Voice' radi i na vlastitoj karijeri.

Pogledaj i ovo Shakira Pao i poljubac! Fotografije Shakire u zagrljaju ljepotana iz hit-serije raspametile su njene obožavatelje: "Zamijenila Twingo za Ferrari!"

Prije nekoliko tjedana izašao je novi album, a zaposlena 37-godišnja mama otkrila je i tajnu svoje uspješne veze s deset godina mlađim nogometašem Gerardom Piqueom.

Mamica nikada nije bila tako seksi - Zapalila pozornicu!

'U mojoj kući važna je ravnoteža. U našem odnosu dajemo i primamo jednako kako bi veza bila uspješna na duge staze. Gerard mi ne govori što trebam raditi – mi raspravljamo o svemu kao par. Imamo sjajan odnos i međusobno povjerenje', rekla je Shakira za Ocean Drive magazin.

Osim toga, važno joj je naravno i majčinstvo koje ju je jako promijenilo. 'Sve je drugačije. Možda je najveća promjena u tome što sada više razmišljam o budućnosti, kakav će svijet biti kada Milan odraste', dodaje slavna Kolumbijka koja je nedavno objavila i singl i Rihannom koji se ne skida s vrhova top ljestvica.

'Sigurna sam da izvana izgledamo kao dvije dive, no kada smo se našle shvatile smo da imamo puno toga zajedničkoga. Obje smo s Kariba, dolazimo iz malih gradova, zapravo smo sasvim obične i volimo se zabavljati', kaže Shakira koja je nedavno objavila i svoj novi singl s istoimenog albuma 'Empire'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene