Shakira je trebala nastupiti na dvije dodjele nagrada. Razočarala je obožavatelje objavivši da zbog privatnih problema neće nastupati.


Što se to događa sa Shakirom? Naime, glazbena diva na svom je Twitteru otkazala nekoliko nastupa iz privatnih razloga. Otkazala je nastupe na dodjeli Latin Grammy i na dodjeli American Music Awardsa. Trebala je s kolegom Carlosom Vivesom izvesti dva singla na dodjeli latinskih Grammyja, gdje je i nominirana u kategoriji singla godine.

Njen glasnogovornik nije se oglasio povodom otkazivanja pojavljivanja te se svi pitaju koji su to privatni problemi zbog kojih Shakira otkazuje nastupe. Inače je poznata kao veliki profesionalac pa je time svima još neobičniji njezin potez. Pojedini trač portali i blogovi raspisali su se da je svemu kriv navodni prekid između nje i Gerarda Piquea.

Navode i činjenicu daGerard i Shakira već mjesecima nigdje nisu viđeni zajedno, a niti na Instagramu nikakvu zajedničku fotografiju s Piqueom već nekoliko mjeseci. Šuška se da je Pique jako ljubomoran te voli kontrolirati, što bi Shakiri moglo dozlogrditi. Inače, par je već godinama zajedno, a tijekom veze dobili su i dva dječaka.
 

 

Awesome concert! Thanks @coldplay and Chris for the Amazing hospitality!

A video posted by Shakira (@shakira) on