Milan je neodoljiv!

Prvi službeni obiteljski portret slavne obitelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shakira je postala mama u siječnju, a prvi Dan očeva uvijek će pamtiti slavni nogometaš Gerard Pique.

Maleni Milan zasigurno će odrastati pred očima javnosti. Ponosna mama Shakira objavila je prvi službeni obiteljski portret na svoju Twitter stranicu kako svom dragom Gerardu Piqueu čestitala Dan očeva.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

'Sretan Dan očeva! Volimo te! Tvoja obitelj', napisala je Shakira ispod fotografije. Maleni Milan presladak je na fotografiji – ima body na kojem piše 'DJ Sleep-a-lot', a lako se može uočiti kako je maleni naslijedio Shakirive velike oči.

>> 'Majčinstvo nije idilično, zapravo je mučenje'

'Hvala Bogu što je Gerard tako uključen u Milanov život. Sjajan je. Beba provodi jednako vremena i sa mnom i s tatom. On je tip tate čije su ruke uvijek pune. Čak mijenja i pelene Milanu, obožava ga kupati, puno mi pomaže', rekla je pjevačica Shakira za People magazin o svom 26-godišnjem partneru.

Deset godina starija Shakira jedna je zaposlena mama, a kada ne radi kao članica žirija u showu 'The Voice', svoje slobodno vrijeme provodi sa svojim najdražim dečkima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene