banana je kriva za sve

Pjevačica ide iza rešetaka! Zbog eksplicitnih kadrova osuđena na dvije godine zatvora

Shaimaa Ahmed Shyma (FOTO: Youtube) Shaimaa Ahmed Shyma (FOTO: Youtube) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Shaimaa Ahmed Shyma (FOTO: Youtube) Galerija

Shaimaa Ahmed ide iza rešetaka. Zbog spornih kadrova sud ju je odlučio lišiti slobode na čak dvije godine.

Seksi prizorima Shaimaa Ahmed poznatija kao Shyma zapalila je internet, ali i digla policiju na noge. Popularna egipatska pjevačica prošli je mjesec uhićena zbog spota koji "potiče na razvrat", a sada je stigao i sudski epilog.

Sud u Egiptu osudio je 25-godišnju pjevačicu na dvije godine zatvora, piše Daily Mail. Ista kazna zadesila je i redatelja provokativnog spota čija je ideja bila da Shyma u spotu zavodljivo jede bananu u donjem rublju, što je razbjesnilo egipatske vlasti.

Nakon što se u Egiptu podigla poprilična prašina zbog Shyme, mlada pjevačica ispričala se svojim sugrađanima. "Nije mi bila namjera nikoga uvrijediti. Ispričavam se", napisala je Shaimaa na svojoj službenoj stranici na Facebooku, koja je u međuvremenu izbrisana.

Ovo nije prvi put da se ovakav scenarij odvija u Egiptu. Prije Shyme na kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci osuđene su i tri plesačice jer je njihov ples u spotu bio previše izazovan. Shaimaa na ovu presudu ima pravo žalbe, a hoće li je iskoristiti, to ćemo tek vidjeti.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene