Poseban odnos

Poseban odnos s Clooneyjem: 'Moje tajne neće nikada otkriti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shailene Woodley priznala je da joj je George Clooney baš poput oca i da čuva sve njezine tajne.

U filmu 'Nasljednici' iz 2011. Shailene Woodley glumila je 17-godišnju Alex koja ima problem u ponašanju. George Clooney u filmu je utjelovio njezinog oca koji se, nakon što je njegova supruga završila u komu, mora pobrinuti za cijelu obitelj.

Pogledaj i ovo George Clooney Tako treba! Obožavani šarmer pobrinuo se da pažljivo zaštiti svoju lijepu suprugu i tako još jednom pokazao da je pravi gospodin!

VIDEO Još jedna Clooneyeva 'žrtva'!

 

Čini se da su i nakon završetka snimanja filma, Shailene i Clooney ostali u dobrim odnosima. 'On mi je poput drugog oca. Čuva mi leđa. Nikada nisam upoznala osobu koja je toliko zahvalna na svemu što ima. Imam osjećaj da mu mogu sve reći bez da će to izaći u medije ili da će moje tajne otkriti nekome drugome. To je lekcija koju me naučio i na tome sam mu zahvalna', objasnila je Woodley.

22-godišnja zvijezda se proslavila ulogom u filmu 'Twilight', a u životu uvijek ostaje pozitivna i nasmijana, piše Gossip Cop. 'Svako jutro se probudim pjevajući. Mislim da je to baš dobar početak dana. Najvažnije je puno se smijati i iskoristiti svaki trenutak. Život je prekratak da bismo sve uzimali k srcu i najvažnije je biti sretan i dobar prema drugima', rekla je Shailene.

Mlada glumica priznaje da pazi na prehranu i da vodi zdrav život. Jede pravilno i često planinari ili vozi bicikl. 'Volim jesti različitu hranu. Također, volim kuhati s prijateljima ili otići na večeru u restoran, ali baš volim jesti', otkriva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene