Najpoznatiji indijski glumac izbjegao je sve napade, i samo snimanje akcijske scene zadivile je i domaće i strance!


Akcijskim scenama u staroj gradskoj luci nastavljeno je snimanje bollywoodskog filma Fan u kojem glavnu ulogu ima Shah Rukh Khan, drugi najbogatiji glumac na svijetu.

 
Vezani članci Kontrola nakon pljačke dubrovačkog aerodoroma (Foto: Dnevnik.hr) Detalji filmske pljačke u dubrovačkoj zračnoj luci: Na motorima ukrali 90 tisuća eura pred očima brojnih svjedoka i policajaca Slika nije dostupna FOTO Akcija usred Dubrovnika!

Neće zaraditi samo on, već i Dubrovnik, koji se ponovno pokazao kao idealna pozornica, koja će tijekom desetak dana snimanja utržiti milijun eura!

Najpoznatiji indijski glumac izbjegao je sve napade, i samo snimanje akcijske scene zadivile je i domaće i strance!

FOTO Akcija usred Dubrovnika!

Šaruš Han [Shah Rukh Hahn] u indiji je puno popularniji od Jamesa Bonda, a u svijetu je drugi najbogatiji glumac!

'Mislim da sam čuo da se već zaljubio u Dubrovnik. Jedan od najvećih glumaca pa mislim da će bitno pomoći da se Dubrovnik i dalje promovira kao destinacija za snimanje filmova', rekao je voditelj produkcijske kuće Boris Dmitrović.

Nakon snimanja serije Igre prijestolja Dubrovnik se ponovno pokazao kao idelna scenografija za snimanje filmova, a ono što je posebno u ovoj priči to je Dubrovnik prvi puta glumi samog sebe, radnja se odvija baš u Dubrovniku! Ogromna reklama, pogotovo kad se zna da bolivudske hitove u pravilu gledaju stotine milijuna ljudi"

Odlična reklama, ali i prilika za posao, na snimanju, sa statistima, sudjeluje gotovo 800 ljudi!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook