Severina se već dugi niz godina spori s bivšim partnerom Milanom Popovićem oko skrbništva nad sinom, a imala je problema i s Centrom za socijalnu skrb.

Galerija


Dok se Severina sa suprugom Igorom Kojićem odmara na francuskoj rivijeri, u Zagrebu se protiv nje podižu tužbe.

Vezani članci Maja Bajamić druga emisija TLZP - 7 Sjetni pogled Gorana Navojca Maji Šuput nije mogao promaknuti, evo što je to tako pomno promatrao Severina Seve objavila dosad neviđenu fotku sa sinom i raznježila fanove: "Koliko slatkoće na jednoj fotografiji"

Protiv 47-godišnje splitske pjevačice navodno je podignuta kaznena prijava, i to od Centra za socijalnu skrb. To je prvi put da Centar, s kojim Severina već duže vrijeme ima problema, podiže prijavu protiv nje.

"U konkretnom slučaju Centar ne može iznositi detalje o tijeku postupka i obiteljskoj situaciji s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi", poručili su iz Centra za 24 sata, koji je kontaktirao i sa Severininim odvjetnicima.

"Nemamo saznanja o prijavi koju spominjete niti znamo zbog kojih bi je razloga podignuli", otkrila im je odvjetnica Jasminka Biloš.

Podsjetimo, Severina se već 7 godina sudski spori s bivšim partnerom Milanom Popovićem s kojim ima sina. Maleni je bio kod majke sve donedavno, kada je sud donio presudu da dijete odlazi ocu, dok će ga majka moći viđati dva puta tjedno po 5 sati te svaki drugi vikend. Pjevačica mora ocu svog djeteta mjesečno isplaćivati i 1200 kuna alimentacije. Ipak, važno je naglasiti i kako se radi o još uvijek nepravomoćnoj presudi.

Unatoč tome, takva presuda koju je donijela žena šokirala je hrvatsku javnost, koja ju je nazvala "presedanom", a Severina je dobila veliku podršku sa svih strana.

Sud je u presudi naveo razloge za takvu odluku, među kojima stoji sljedeće: odbijanje suradnje s institucijama, vrijeđanje ljudi uključenih u ovaj proces, nepoštivanje bivšeg partnera kao drugog skrbnika te medijsko eksponiranje djeteta.

Prethodno, Severina je krajem prošle godine iskoristila presicu za novinare kako bi iznijela razne optužbe na račun Centra, bivšeg partnera te škole koju pohađa njezin sin, što je pokrenulo lavinu svih ostalih događaja spomenutih u tekstu.

Pogledajte Beyonceinu neprocjenjivu reakciju u trenutku kada Harry moli posao za Meghan