Nove nevolje

Saga se nastavlja: Centar za socijalnu skrb podignuo kaznenu prijavu protiv Severine?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se već dugi niz godina spori s bivšim partnerom Milanom Popovićem oko skrbništva nad sinom, a imala je problema i s Centrom za socijalnu skrb.

Dok se Severina sa suprugom Igorom Kojićem odmara na francuskoj rivijeri, u Zagrebu se protiv nje podižu tužbe.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Protiv 47-godišnje splitske pjevačice navodno je podignuta kaznena prijava, i to od Centra za socijalnu skrb. To je prvi put da Centar, s kojim Severina već duže vrijeme ima problema, podiže prijavu protiv nje.

"U konkretnom slučaju Centar ne može iznositi detalje o tijeku postupka i obiteljskoj situaciji s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi", poručili su iz Centra za 24 sata, koji je kontaktirao i sa Severininim odvjetnicima.

"Nemamo saznanja o prijavi koju spominjete niti znamo zbog kojih bi je razloga podignuli", otkrila im je odvjetnica Jasminka Biloš.

Podsjetimo, Severina se već 7 godina sudski spori s bivšim partnerom Milanom Popovićem s kojim ima sina. Maleni je bio kod majke sve donedavno, kada je sud donio presudu da dijete odlazi ocu, dok će ga majka moći viđati dva puta tjedno po 5 sati te svaki drugi vikend. Pjevačica mora ocu svog djeteta mjesečno isplaćivati i 1200 kuna alimentacije. Ipak, važno je naglasiti i kako se radi o još uvijek nepravomoćnoj presudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Unatoč tome, takva presuda koju je donijela žena šokirala je hrvatsku javnost, koja ju je nazvala "presedanom", a Severina je dobila veliku podršku sa svih strana.

Sud je u presudi naveo razloge za takvu odluku, među kojima stoji sljedeće: odbijanje suradnje s institucijama, vrijeđanje ljudi uključenih u ovaj proces, nepoštivanje bivšeg partnera kao drugog skrbnika te medijsko eksponiranje djeteta.

Prethodno, Severina je krajem prošle godine iskoristila presicu za novinare kako bi iznijela razne optužbe na račun Centra, bivšeg partnera te škole koju pohađa njezin sin, što je pokrenulo lavinu svih ostalih događaja spomenutih u tekstu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) +1 Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Pogledajte Beyonceinu neprocjenjivu reakciju u trenutku kada Harry moli posao za Meghan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene