Lijepo vrijeme iskoristila je i Severina koja je sina Aleksandra odvela na igranje u park.


Dani postaju sve ljepši i dulji i upravo je jedan takav dan iskoristila i slavna mama Severina. Ni štake je nisu spriječile da se poigra sa sinom Aleksandrom u parku.

Skrbništvo nad sinom pripalo je Severini!

Vezani članci Fail Udario tatu u međunožje, pa slučajno izazvao štetu koja će se brojiti u tisućama kuna Svraka Opaka svraka napala dječaka, tata se smijao dok nije napala i njega

Maleni je uživao u igranju s mamom i nije mu silazio osmijeh s lica. Severina se očito odlično oporavlja nakon operacije jer se cijelo vrijeme igrala zajedno s Aleksandrom.

Popularna pjevačica Severina Vučković ozlijedila je nogu na koncertnoj turneji prije 4 godine. Uz obaveze koje su uslijedile, trudnoću i rođenje sina, popularna pjevačica sada je napokon otišla na operaciju nakon što se opet ozlijedila na turneji 'Dobrodošao u klub', a nakon skijanja i odmora na Maldivima odlučila je zaliječiti rane.

Prije nego li je otišla na operaciju, Severina nije gubila vrijeme već je bila u studiju i snimala novi album. Stigla je snimiti i video spot za pjesmu 'Alcatraz' koji je oduševio fanove.

Nedavno je također dobila i skrbništvo nad sinom. Skrbištvo nad dvogodišnjim Aleksandrom pripalo je Severini, dok je Milan Popović dobio pravo posjete svaki drugi vikend, na najdulje razdoblje od 5 dana, a sina će moći voditi i izvan zemlje.

Sutkinja je također dosudila je i 15.000 kuna alimentacije, no Severina nije zadovoljna tim iznosom, s obzirom na Milanovu imovinsku situaciju, potvrdio je Severinin glasnogovornik Tomica Petrović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook