Bilo je veselo!

Objave s društvenih mreža otkrile koga je to Seve povela na svadbu naše glumice, odabrala je bome zgodnu pratnju!

Severina Severina Dalibor Matanić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +19 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Galerija

Severina je bila jedna od gošći svadbe Tihane Lazović u Novom Sadu, a sa sobom je povela dragu joj prijateljicu.

Naša glumica Tihana Lazović izrekla je sudbonosno da srpskom glumcu Baneu Trifunoviću nakon tri godine veze, a na svadbi koja je održana u Novom Sadu pojavila su se i neka dobro poznata lica.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Fotografije s društvenih mreža otkrile su da je među gostima bila i Severina, ali i da joj je pratnja bila njezina dobra prijateljica i splitska fotografkinja Sonja Dvornik s kojom se često druži. Otkrile su to fotografije poznatog redatelja Dalibora Matanića koji ih je objavio na svom profilu na Instagramu, a uz njih bile su tu i njegova supruga Helena Minić, te glumac Goran Bogdan s djevojkom Jovanom Stojiljković.

Tihana je zablistala u kratkoj vjenčanici sa šlepom do poda te je imala i dugački veo, dok je Bane nosio crno odijelo i bijelu majicu, a mladenci su izgledali presretno.

Podsjetimo, Tihana i Bane prvi put su se u javnosti zajedno pojavili 2019. godine na premijeri filma "Ajvar". Lazović je tada puno vremena provodila i u Beogradu, gdje je snimala seriju "Tajkun", u kojoj igra i Triifunović, no on je jednom prilikom za srpske medije otkrio kako se nisu zaljubili na setu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Nika Turković - 4 Nika Turković - 3 Nika Turković - 1 +23 Nika Turković Celebrity Naša pjevačica pokazala neprimjerene komentare koje je dobila ispod fotografije u badiću: "To znači da sam žena"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jay-Z i Beyonce - 8 Jay-Z i Beyonce - 7 Jay-Z i Beyonce - 6 Jay-Z i Beyonce - 5 +15 Jay-Z i Beyonce - 4 Celebrity Jedan od najmoćnijih svjetskih parova ponovno uživa u Hrvatskoj, pogledajte fotke s luksuzne jahte na kojoj plove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene