Nakon što su proteklog tjedna regionalne medije preplavile fotografije Severinine haljine u kojoj je prošetala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala, one su sada otišle i korak dalje.


Zahvaljujući teamu Emilia Puccija, kreatora čije ime potpisuje tu prekrasnu haljinu, Severina se našla na njihovom službenom Twitter profilu, izložena pogledima followera iz cijeloga svijeta.

Severina obilježila ljeto modnim kombinacijama

Vezani članci Slika nije dostupna 'Severina je trudna, a to dokazuje ova fotografija' Slika nije dostupna NAPOKON: Severinin i Karanov spot ugledao svijetlo dana

Očito zadovoljni prizorom, odnosno načinom na koji nosi haljinu, Puccijev se team rado pohvalio Severinom.

Ipak, prije njih, njome se na sličan način na svom službenom Facebook i Twitter profilu pohvalio i slavni dvojac Dolce & Gabbana.

Čim su saznali za prošlogodišnju naslovnicu hrvatskog Ellea, na kojoj je Severinu krasila samo njihova kruna, u najkraćem mogućem roku su updateali svoje društvene mreže, predstavivši na taj način Severinu višemilijunskim obožavateljima svoga branda.

Budući da su objave svjetski poznatih kreatora najčešće rezervirane za najveće svjetske zvijezde, za zaključiti je da se Severina sve češće nalazi u njihovom društvu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook