čak 612 uzvanika

Bajkovito vjenčanje o kojem svi pričaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svadba mjeseca, godine ili desetljeća, kako god bilo, Severina je sinoć postala gospođa Kojić.

Ona u raskošnoj bijeloj vjenčanici s krinolinom, a on u tamno plavom odijelu s frakom, izgledali su poput princeze i princa. Iako je svadbi prethodio tulum s trubačima, starim Stojadinom i puno kiča, svadba je ipak na kraju izgledala bajkovito.

Pogledaj i ovo Proslava Severininog 50. rođendana - 1 tulum godine! Pogledajte atmosferu na Sevkinoj raskošnoj proslavi, pjevale su joj najveće zvijezde regije, a imala je i drugu haljinu!

Na svadbi je bilo čak 612 uzvanika, a među njima su bili, dakako, maleni Aleksandar kao najvažniji gost, ali  i Petar Grašo, Ankica Dobrić, Ivica Skoko, Neno Ninčević, Doris Dragović, Lepa Brena s obitelji, Sandra Perković, Iva i Boško Balaban, Željko i Jovana Joksimović, Goran Karan, Saša Marić, Ana Rucner, Aca Lukas, Saša Matić, Haris Džinović, Šaban Šaulić, Maja Šuput, Edvin Softić...

Severina zabranila mobitele? E pa nije - EVO fotografija uzvanika

Da bi im uspomena na vjenčanje bila što dulja i slađa, Igor i Severina gostima su poklonili čokoladice 'Severina i Igor',  te male rakije.

Prvi ples otplesali su uz Grašinu pjesmu 'Moje zlato', a Igor je pred svima Severinu još jednom pozvao da bude njegova zauvijek. To je učinio na glazbu iz filma 'Petrijin venac'.

Zavirite na vjenčanje godine - Seve službeno postala Kojić!

Mladoženjin otac Keba također je zaplesao s mladom, a budući da je Severina imala raskošnu haljinu, ples s njoj bio je prilično težak.

Cijela ceremonija bila je pod redateljskom palicom Tomaža Pandura, Severininog prijatelja koji je radio na njezinoj turneji 'Dobro došao u klub'.

ANKETA Ma kakvi tosteri i mikseri, kuverte su već spremne, ali i ajvar

Za emocije, ali i sjajnu atmosferu pobrinuli su se brojni slavni uzvanici, koji su se uhvatili i mikrofona. Tako je legendarni Džej otpjevao Severini i Igoru 'Rađaj sinove', a sve dok je stajao na stolici. Osim njega, mikrofona su se uhvatili i Mitar Mirić te Aca Lukas.

Jedan od najemotivnijih trenutaka večeri dogodio se kada se Nataša Kojić, Igorova sestra, javila putem Skypea iz Amerike. Nije stigla na vjenčanje, no pomoću tehnologije bratu i Severini poželjela je sve najljepše.

Predstava stoljeća je spremna - 'procurile' i prve fotografije

Priznala je da joj je puno srce i da je zaplakala, a od suza se jedva suzdržao i njen otac. Zaželjela je da Aleksandar brzo dobije brata ili sestru.

 

 

SCANDAL! na licu mesta: Natasa Kojic Tasa putem skajpa cestitala vencanje Severini i Igoru Kojicu!Severina Vuckovic

Posted by Scandal.rs on 22. studeni 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene