Tužna je to balkanska priča

Severinina sestra otvoreno: 'Milan mi brani da viđam nećaka'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marijana Vučković odlučila je otvoreno progovoriti o situaciji u obitelji.

Sestra pop zvijezde Severine Kojić, Marijana Vučković otvoreno je progovorila o stvarima koje je muče. Potvrdila je navode kako joj bivši Severinin dečko Milan brani da viđa svog nećaka. Potvrdila je i kako joj je 2014. zabranio da nećaku preda darove za Božić.

Pogledaj i ovo Severina ''nastavljam borbu'' Severina nam se javila nakon obrata u borbi za skrbništvo nad sinom: ''Dobro je to, ali ja na ovome neću stati!''

'To ste mogli čuti i od mojih prijatelja. Mojoj se patnji nema što dodati, jer sam uskraćena kao teta da barem ponekad vidim Aleksandra dok boravi kod tate u Beogradu. Kome da se ja žalim na Milana Popovića, koji sud bi uvažio moju žalbu? Na moju poruku da Aleksandru želim donijeti darove nikada nije odgovorio. Ne znam zašto je takav, nikada nismo bili u lošim odnosima', rekla je Marijana.

'Ne želi sina u javnosti, pita se kako će mu objasniti mamin pornić'

'O Milanu sam imala lijepo mišljenje sve dok nije izgubio mušku hrabrost i  odlučio da ne želi biti uz moju sestru i njihovog sina. Sada sam stvarno razočarana njegovim postupcima u kojima moju sestru želi prikazati u lošem svijetlu, a ne shvaća da na taj način šteti samom sebi u budućoj komunikaciji sa sinom'.

Upitana ljuti li je to što se Milan nije želio oženiti za Severinu, a sada putem suda traži starateljstvo Marijana je rekla; 'Nema me tu što ljutiti, samo me rastužuje razvoj situacije. Njegove izjave po novinama su kontradiktorne. Najprije je tvrdio kako će imati još jedno djete sa Severinom, a u periodu od pet mjeseci kada su se rastajali, nije vidio sina. Kome se tada Severina trebala žaliti? Koji sud bi to uzeo u obzir? Tužna je to balkanska priča o majci kao kultu obitelji'.

Cijeli razgovor sa Severininom sestrom pročitajte na 'Alo.rs'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene