objavila story

Severina podijelila fotku svog suradnika koji je zbog koronavirusa u bolnici: "Stanje se pogoršalo..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Dragi Dušane, želim ti brz oporavak. Volimo te i pozdravljamo svi", napisala je Severina u komentarima na sliku koju je objavio njezin suradnik Dušan Petrović.

Fotograf Dušan Petrović saznao je prije nekoliko dana da je pozitivan na koronavirus, a od brojnih je suradnika dobio poruke podrške. Među njima se našla i pjevačica Severina, koja je s njim često surađivala, a na svom je Instagramu podijelila i njegovu objavu.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

"Hvala svima na porukama podrške i ispričavam se što nisam odgovorio. Noćas sam oko pola dva završio u bolnici jer mi se pogoršalo stanje i temperatura ne pada. Tako da ću do daljnjega biti ovdje. Čuvajte se i pazite se. Ova korona je jedan veliki užas, mada ćemo i to pobijediti", napisao je Petrović u poruci koju je prenijela Severina na Instagram storyju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

samo da se javim da ide na bolje 🙏🏼💪🏼

A post shared by DUSAN PETROVIC (@dusannpetrovic) on

"Dragi Dušane, želim ti brz oporavak. Volimo te i pozdravljamo svi", napisala je Severina u komentaru na fotografiju koju je jučer Dušan objavio, a porukama podrške pridružila se i Indira Levak. "Drži se dragi moj prijatelju", napisala je pjevačica u komentaru.

Fotograf je prije nekoliko dana na društvenim mrežama napisao kako se prvo osjećao malaksalo, zatim je dobio visoku temperaturu, a nakon toga se testirao na koronavirus te se ispostavilo da je zaražen.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene