Severinin suprug, Igor Kojić je usporedio poluistine s ubijanjem komaraca na obrazu.

Galerija


Igor Kojić je jako aktivan na Instagramu baš kao i njegova supruga Severina, a oboje vole dijeliti višeznačne objave. 

Vezani članci Severina Seve Igora više ne spominje, razdvojeni su i dalje, a pjevačica sve priče ignorira dok uživa na svojoj omiljenoj lokaciji Severina - 2 Srpski mediji se raspisali: Severina ljubi 10 godina mlađeg vinara iz Ivanić-Grada, s Igorom je ipak gotovo?

"Raspravljati o poluistinama je poput ubijanja komaraca na obrazu. Možda ih ubijete ili ne, na kraju je sigurno samo da to da ćete se ošamariti. Pravda za istinu", napisao je Igor pokraj slike na kojoj se muškarac udara po licu zbog komarca

Nekoliko Kojićevih pratitelja se osvrnulo na njegove riječi. "Bravo, Igore", "I da su ti popili krv", "Sve si rekao", "Lagano", komentirali su. 

Inače, Igorova objava je došla u tjednu kada se njegovu 48-godišnju suprugu povezivalo s 10 godina mlađim vinarom Tomislavom Voštinićem iz Ivanić-Grada. Prvi je pisao o tome srpski tabloid Stars, a uskoro je Severinin tim za odnose s javnošću sve demantirao. 

Pojasnili su da je Voštinić jedan od ljudi iz šireg kruga prijatelja pjevačice i da je u njegovoj vinariji imala event. "Nastavno na vaš upit, htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event, na kojem je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa", istaknuo je njezin bliski prijatelj i PR-ovac Davor Grgin.

Nakon napisa srpskih medija o vezi s vinarom Severina se oglasila pa otkrila tko joj čuva leđa