U javnom pismu ministrici Murganić Severinin menadžer Tomislav Petrović navodi niz nepravilnosti. Tvrdi da su u Centru za socijalnu skrb odbili s pjevačicom razgovarati o djetetu, ali i da su joj htjeli onemogućiti pravo na odvjetnika.


Nakon što su Severini javnu podršku u borbi za skrbništvo iskazale i brojne poznate majke, u javnost je izašao i njezin menadžer Tomislav Petrović koji je uputio javno pismo ministrici Nadi Murganić. U pismu Petrović navodi da je Centar za socijalnu skrb Maksimir odbio sa Severinom razgovarati o njenom djetetu, ali i da su pjevačici pokušali onemogućiti da je zastupa odvjetnik zbog čega je nadležne institucije zamolio za pomoć u rješavanju agonije koju pjevačica trenutno prolazi. Naveo je i kako je jedna od djelatnica Severini poručila da je "sama kriva za nastalu situaciju".

Vezani članci Severina Seve golica maštu fanova u uskoj crvenoj haljini, u kratkom je roku palo tisuće lajkova! Severina Severina se ne prestaje hvaliti fotkama iz tropskog raja koji je posjetila i s Igorom, no jednu stvar ipak ne otkriva!

Podsjetimo, poprilična prašina podigla se u javnosti nakon što je u medije dospjela informacija da Severina 200 dana godišnje neće moći viđati svog 5-godišnjeg sina. Iza svega stoji odluka sutkinje Općinskog građanskog suda u Zagrebu, na kojem Severina Kojić i njezin bivši partner Milan Popović vode bitku za skrbništvom nad sinom.

Donosimo pismo Tomislava Petrovića koje je objavljeno na Severininoj službenoj Facebook stranici.

Za komentar cijelog slučaja upitali smo i nadležni centar za socijalnu skrb, ali i Ministarstvo no njihov odgovor do sada nismo dobili.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju