Niz nepravilnosti i propusta?

Severinin menadžer pomoć traži od ministrice: "Ovo je mali dio šikaniranja"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U javnom pismu ministrici Murganić Severinin menadžer Tomislav Petrović navodi niz nepravilnosti. Tvrdi da su u Centru za socijalnu skrb odbili s pjevačicom razgovarati o djetetu, ali i da su joj htjeli onemogućiti pravo na odvjetnika.

Nakon što su Severini javnu podršku u borbi za skrbništvo iskazale i brojne poznate majke, u javnost je izašao i njezin menadžer Tomislav Petrović koji je uputio javno pismo ministrici Nadi Murganić. U pismu Petrović navodi da je Centar za socijalnu skrb Maksimir odbio sa Severinom razgovarati o njenom djetetu, ali i da su pjevačici pokušali onemogućiti da je zastupa odvjetnik zbog čega je nadležne institucije zamolio za pomoć u rješavanju agonije koju pjevačica trenutno prolazi. Naveo je i kako je jedna od djelatnica Severini poručila da je "sama kriva za nastalu situaciju".

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Podsjetimo, poprilična prašina podigla se u javnosti nakon što je u medije dospjela informacija da Severina 200 dana godišnje neće moći viđati svog 5-godišnjeg sina. Iza svega stoji odluka sutkinje Općinskog građanskog suda u Zagrebu, na kojem Severina Kojić i njezin bivši partner Milan Popović vode bitku za skrbništvom nad sinom.

Donosimo pismo Tomislava Petrovića koje je objavljeno na Severininoj službenoj Facebook stranici.

Za komentar cijelog slučaja upitali smo i nadležni centar za socijalnu skrb, ali i Ministarstvo no njihov odgovor do sada nismo dobili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene