Početak Severininog koncerta u Beogradu obilježila je nesreća s reflektorom.

Galerija


Severina je održala i drugi koncert svoje "Magic Tour" turneje i to u krcatoj beogradskoj Štark Areni čiji je početak bio obilježen manjim incidentom.

Vezani članci Severina - 3 Seve ne može doći sebi od smijeha zbog neobične poruke, a njen muž Igor se brine samo za jednu stvar Srpska specijalna policija Pucnjava u Novom Beogradu: Na parkingu ranjen član Pink pantera, napadač u bijegu

Naime, nakon što je Severina izašla pred uzbuđenu publiku i počela pjevati prvu pjesmu, salom se prolomio vrisak.

"Čim je gruno bas, reflektor je pukao, a staklo se razletilo ravno po publici. Djevojke su vrisnule, kako smo vidjeli, malo ih je ozlijedilo to polomljeno staklo, a osiguranje ih je odmah sklonilo. Nakon što je izbjegnuta nesreća, osiguranje je ostalo stajati u redu gdje bilo rasuto staklo, kako nitko ne bi tu došao i ozlijedio se. Sva sreća, prošlo je dobro, pa nitko nije ozbiljno ozlijeđe, izjavio je jedan od svjedoka za srpski Blic.

Severina je kao prava profesionalka nastavila s koncertom pred oduševljenom beogradskom publikom koja je sve pjesme pjevala zajedno s njom u glas, baš kao što je to bilo i na prvom koncertu u Splitu.

Inače, veliku želju da dođe na Severinin koncert u Beogradu imala je slavna turska glumica Meryem Uzerli, koju su u tome spriječile obiteljske obaveze pa je snimila dirljiv video i ispričala se pjevačici na nedolasku.

Iako u braku, uhvaćen je kako razmjenjuje nježnosti s lijepom kolegicom i bez prstena na ruci!