Severina je prošli tjedan najavila premijeru pjesme ''Magija'', no zbog Oliverove smrti ipak je odlučila pričekati za to prikladniji trenutak.

Galerija


Nema osobe koju u nedjelju nije rastužila vijest o smrti omiljenog Olivera Dragojevića.

Vezani članci Enis Bešlagić (Foto: Dnevnik.hr) Enis s tugom u glasu: ''Nije to samo žal za Oliverom, to je žal i za vremenima koja odoše i neće se više nikad vratiti'' Severina i Igor Kojić (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Od Olivera se oprostili Grašo, Severina, Tereza: ''On je djelo ljubavi, njegovo je mjesto negdje gore rezervirano''

Iako je javnost bila upoznata s njegovim teškim zdravstvenim stanjem, malo tko je mogao suspregnuti suze zbog njegova odlaska.

A koliko ju je pogodila vijest o gubitku najomiljenijeg glazbenika s naših prostora, a i šire, ne skriva ni Severina. Iako je za danas u podne najavila premijeru pjesme ''Magija'', predstavljanje novog glazbenog uratka odgodila je na neko vrijeme.

''Danas ne mogu objaviti novu pjesmu; ne mogu govoriti, nisan jela, a ni spavala i ne bih se mogla radovati... Ajmo malo odtugovati... Bit će pjesama... Počivao u svojoj pjesmi, moj galebe'', objasnila je pjevačica svoj postupak na društvenoj mreži, a njezini obožavatelji potpuno su podržali taj njezin potez.

A i mi ju razumijemo.