Severina je prošli tjedan najavila premijeru pjesme ''Magija'', no zbog Oliverove smrti ipak je odlučila pričekati za to prikladniji trenutak.

Galerija


Nema osobe koju u nedjelju nije rastužila vijest o smrti omiljenog Olivera Dragojevića.

Vezani članci Severina (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Seve pažnju plijenila neobičnim outfitom, a sve su oči bile uprte i u dvije talentirane ljepotice Nina Badrić, Oliver Dragojević (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) Ninino pismo Oliveru Dragojeviću: ''Nikada u svome životu do sada nisam vidjela smrt koja je bila život''

Iako je javnost bila upoznata s njegovim teškim zdravstvenim stanjem, malo tko je mogao suspregnuti suze zbog njegova odlaska.

A koliko ju je pogodila vijest o gubitku najomiljenijeg glazbenika s naših prostora, a i šire, ne skriva ni Severina. Iako je za danas u podne najavila premijeru pjesme ''Magija'', predstavljanje novog glazbenog uratka odgodila je na neko vrijeme.

''Danas ne mogu objaviti novu pjesmu; ne mogu govoriti, nisan jela, a ni spavala i ne bih se mogla radovati... Ajmo malo odtugovati... Bit će pjesama... Počivao u svojoj pjesmi, moj galebe'', objasnila je pjevačica svoj postupak na društvenoj mreži, a njezini obožavatelji potpuno su podržali taj njezin potez.

A i mi ju razumijemo.