tisuće ljudi gledalo

Ovo nismo očekivali: Evo što je Severina pripremila svojim obožavateljima u nastupu uživo na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina Kojić nije sama pjevala već je ugostila mladu pjevačicu Naivu i svog svekra Draga Kojića s kojim je zapjevala duet.

Splitska pjevačica Severina Kojić (47) najavila je iznenađenje koje je i izvela u subotu navečer, a riječ je bila o koncertu uživo na Instagramu. Svoj nastup je otvorila pjesmom "Grad bez ljudi". 

Pogledaj i ovo Ed Scheeran (Foto: Profimedia ) samo tjedan prije Sprema se objaviti peti album, no slavnom pjevaču pomršeni su planovi: "Ispričavam se svima koje sam iznevjerio"

"Ovo je predivna pjesma koja je uglazbljena. Osim što je kalendarski prvi dan proljeća i svjetski je dan poezije", rekla je Severina nakon što je otpjevala pjesmu. 

Potom je prepustila pozornost prijateljici, spisateljici Mirjani Bobić-Mojsilović koja je recitirala svoju pjesmu. Pjevačica je čitala i komentare fanova, a pritom je komentirala da ništa ne vidi. "Moram podhitno promijeniti ovu dioptriju", rekla je Severina. 

U pojedinim trenucima je Splićanku uživo pratilo preko sedam tisuća ljudi, a zapjevala je i pjesmu "Baš baš" od pjevačice Ivane Jajčanin, poznatije kao Naiva. Htjela je spojiti i Ivanu, no imala je nekih tehničkih poteškoća koje je kasnije riješila. 

"Vidjela sam ju na Beoviziji. Što se mene tiče, ona je pobijedila. Svi su bili dobri, ali ti si bila najbolja. Ti si toliko genijalna i posebna, pa bih voljela da mi otpjevaš svoju pjesmu", rekla je Severina mladoj pjevačici. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čuvajte djecu i starije osobe. Djeca mogu zaraziti starije osobe. Ovo se ne događa samo drugima. #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

 

Naiva je otpjevala pjesmu "Baš baš", koju je izvodila na srpskom natjecanju za pjesmu Eurovizije. Severina se tijekom razgovora s njom našalila da će sljedeći put umjesto koncerta, fanovima pripremiti tutorial za kuhanje. 

Splićanka je gledala tko ju od prijatelja sluša uživo i uključivala ih je u prijenos. Fanovi su ju molili da i njih. Ipak, nekima je zasmetalo što Severina nije više pjevala kada je već najavila koncert. "Je li ovo kavica ili koncert?", pitali su ju. 

Splićanka je zapjevala i svoj posljednji hit "Rođeno moje" za koji je istaknula da je napisao jedan stomatolog. Inače, ta pjesma je dobila još više na značaju jer je Severina izgubila skrbništvo nad sinom Aleksandrom. 

"Sine, ovo ti je za laku noć", rekla je pjevačica. Otkrila je da ju je korona zatekla u Beogradu, a utočište joj je pružio njezin svekar Dragan Kojić

"Drago mi je da sam dio ove priče", rekao je Dragan i zapjevao sa Severinom "U snu ljubim medna usta", pjesmu koju inače izvodi sa Svetalnom Rožnatović Cecom. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene