pogriješio joj prezime

Severina pokazala što je na Dan žena dobila od bivšeg: "Kakva krasna čestitka, to mora da je ljubav"

Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Galerija

Severina je na Instagramu otkrila da joj je za Dan žena stigao poziv na sud od Milana Popovića.

Pjevačica Severina (49) za Dan žena dobila je "čestitku" kakvoj se nije nadala.

Pogledaj i ovo Vedrana Rudan Ravno u glavu! Brutalan komentar Vedrane Rudan na slučaj Severina - Popović: "Severina nek se je*e, vještice, nisi naša cura!"

Na svojem profilu na Instagramu s pratiteljima je podijelila kako je primila poziv na sud od bivšeg partnera i oca njezina djeteta Milana Popovića.

"Kakva krasna čestitka za Dan žena... Zovu me za rođendan, predivno. Rekao bi čovjek da pravna država funkcionira... Prezime su pogriješili... Ovakvih imam preko sto. To mora da je ljubav. Sretan vam Dan žena", napisala je uz fotografiju sudskog poziva na kojoj uz njezino ime piše prezime Kojić, a datum održavanja postupka je 21. travnja i poklapa se s njezinim 50. rođendanom. 

Severininu objavu pogledajte ovdje.

"Ne može nitko protiv jake žene", "Ne mogu oni poziva poslati koliko ti možeš pobijediti svaki", "Sretan dan žena, izdržati ćeš ti i ovo, samo jako", neke su od brojnih poruka podrške koje je dobila u komentarima.

Severina godinama s Milanom spori oko skrbništva nad sinom, a Županijski sud u Splitu je krajem kolovoza prošle godine pjevačici vratio skrbništvo nakon što je dječak 20 mjeseci živio s ocem i ona ga je imala pravo viđati dva puta tjedno i svakog drugog vikenda te blagdanima, ljetnim i zimskim praznicima.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić Mia Dimšić +4 Kraljica Zagreba - Mia Dimšić (Foto: Josip Čekada) Celebrity Mia Dimšić iznenadila prorezima na neočekivanim mjestima koji su otkrili malo više nego što smo od nje navikli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene