S napornim tempom kakav je imala, Severina Vučković uzela je malu pauzu nakon ozljede noge.


Popularna pjevačica Severina Vučković ozlijedila je nogu na koncertnoj turneji prije 4 godine. Uz obaveze koje su uslijedile, trudnoću i rođenje sina, popularna pjevačica sada je napokon otišla na operaciju nakon što se opet ozlijedila na turneji 'Dobrodošao u klub', a nakon skijanja i odmora na Maldivima odlučila je zaliječiti rane.

Severina na promociji knjige umjetnika Dimitrija Popovića

Vezani članci Tomo Kolak - 1 Veliki uspjeh riječkih doktora! Ličaninu uspješno prišili šaku: "Rekao sam, zovi hitnu ode ruka!" Liječnici KBC-a Sestre milosrdnice spasili nogu Martine Dir (Foto: Dnevnik.hr) Zahvat koji ne postoji u medicinskoj literaturi: Hrvatski liječnici spasili nogu medicinskoj sestri, ponovno je prohodala

Njezin tim poželio joj je brzo oporavak na službenoj Facebook stranici. 'Premda nam je i prošla bila dobra, želimo ti još bolju, novu nogu za sezonu proljeće/ljeto 2014', poručio je Severinin tim.

Prije nego li je otišla na operaciju, Severina nije gubila vrijeme već je bila u studiju i snimala novi album.  Stigla je snimiti i  video spot za pjesmu 'Alcatraz', a bila je i na predstavljanju knjige slikara Dimitrija Popovića.
 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook