Severina vs. Milan:

'Ne želi sina u javnosti, pita se kako će mu objasniti mamin pornić'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako više nisu skupa, odnos između Severine Vučković i oca njezinog sina Aleksandra, Milana Popovića, i dalje je na ratnoj nozi.

I dok popularna pjevačica radi punom parom, snima nove singlove i uživa u vezi s dečkom Igorom Kojićem, izgleda kako je stala na žulj bivšem Milanu Popoviću.

Pogledaj i ovo Igor Kojić i Milan Popović a bili su rivali... Severinini bivši pozirali zagrljeni i nasmijani, zaključili su i da su sada poput obitelji: "Neke veze su jednostavno neraskidive!"

Pogledajte Severinin i Igorov ples na Kebinom koncertu - potekle su suze

Severina s njim ima sina Aleksandra, a kako se maleni u zadnje vrijeme često druži s njezinim novim dečkom izgleda kako to Milanu nikako nije drago – posebno kada se objavljuju njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

NAPOKON JE VANI Seve poručila: 'Ovo je jedan prosječni dječji narodnjak'

Tako je srpski poduzetnik Milan Popović poslao pritužbu Severini - i to premijeru Zoranu Milanoviću, ministrici socijalne skrbi Milanki Opačić, pravobraniteljici za ravnopravnost spolova Višnji Ljubičić te nekolicini saborskih odbora.

Oglasila se i Severina putem menadžera Tomice Petrovića

'Osoba koja ne želi da mu se sin izlaže javnosti ne govori u intervjuu srpskom listu da ne zna kako će djetetu objasniti mamin pornić. Također, ne zove fotografe da ga snimaju dok je u šetnji gradom sa sinom', poručio je Petrović, piše Jutarnji.

Reakcija je to koja je uslijedila nakon što se Milan potužio kako njegova bivša krši prava njihovog 3-godišnjeg sina Aleksandra na kojeg pjevačica ima skrbništvo, a za kojeg on plaća alimentaciju. Smeta mu što je njihov sin javno medijski izložen kao 'javno dobro'.

Izgleda kako je javni rat bivšeg para opet na snazi, no zato je Severina krenula dalje kada je ljubav u pitanju. Zaljubljena je preko ušiju u Igora Kojića, a svojem je dragom napravila i posebnu čestitku koju je objavila na svojem Instagramu. Ništa ne može narušiti njezinu sreću - 'Virujen u te, s tobom zivim lipo... Sretan rodjendan, ljubavi moja!', napisala je Seve.

 

Virujen u te, s tobom zivim lipo... Sretan rodjendan, ljubavi moja! #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene