Sevkin 'Uno momento'

'Odlučila sam starit unazad, nekad moraš dobit po guzi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spektakularnim nastupom Severina je otvorila ljetnu sezonu kluba u Makarskoj, koji nije propustio ni naš nogometni reprezentativac Ante Rebić. Osim toga Seve je pred našim kamerama otkrila mnoge zanimljivosti...

Prva zvijezda balkanske estrade koja je odlučila stariti unazad. Severina Vučković još je jednom plijenila energijom i izgledom u Makarskoj, a njezin duboki dekolte nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Pogledaj i ovo showbuzz Mlada u srcu VIDEO Seve kao da ima 25 godina: 'Odlučila sam radit pjesme za klince'

Severina Vučković priprema premijeru spota 'Uno momento'

'Ja volim ići na svoje koncerte zato što su jako zabavni. Stvarno imam najljepši posao na svijetu, a to je zabavljat se i da ljudi odu veseli doma', rekla je Severina koja uskoro objavljuje i novi singl i spot za 'Uno momento.

Inspiraciju za 'vrući' video pronašla je u spotovima Beyonce, a provjerenom aranžmanu vatre, golotinje i muškaraca dodala je i nešto balkanskog štiha, zamijenivši luksuzna vozila dobrim starim stojadinom, a u jednoj sceni druga je djevojka dira po guzi. 'A kad si mali moraš dobit po guzi! Mislim, s obzirom da sam ja odlučila starit unazad, ustvari vraćat se u vrtić', šali se Seve.

Komentare na svoj račun na društvenim mrežama i brojnim forumima, priznaje, već dugo ne čita.

'Ono što je najvažnije jest to da radite nešto čega se nećete baš pretjerano sramit kad to pogledate za nekih godinu dana. Ima stvari koje su bile u mom slučaju i pjesama. Kad puno radite, onda napravite puno dobrih stvari, ali i puno loših. Vodite se za trenutkom, međutim, nikad ne čitam', kaže pjevačica koja je snimila emotivan duet sa Sašom Matićem.

'Pjesma je jako lijepa i kako se vodim za tim da me samo ona može privuć, mislim da me ovaj put privukao i Saša Matić, jedna prekrasna duša i prekrasna osoba i jednostavno je i takva pjesma izišla iz njega', objašnjava Severina koja je u Zadru uspjela spojiti nekoliko dana za guštanje u ljetnim radostima sa sinčićem Aleksandrom.

Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene