'Hrvatska pomaže'

Severina i mali Aleksandar - Poziv koji ne možete ignorirati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I pjevačica Severina Vučković odazvala se na veliki humanitarni koncert koji se održavao u centru Zagreba, a sa sobom je povela i sina Aleksandra.

Među mnogobrojnm humanitarniim akcijama pokrenuli svoje snage i organizirali koncerte pod nazivom 'HRVATSKA POMAŽE'. U humanitarnoj akciji za pomoć stradalima u poplavama pozivima građana za vrijeme koncerata koji su u ponedjeljak navečer održani u Zagrebu, Splitu i Rijeci sakupljeno je više od tri milijuna kuna.

Pogledaj i ovo showbuzz Za nastradale u poplavama 'Sretna sam kad me ne zaborave'

'HRVATSKA POMAŽE' - Brojni poznati se odazvali, uključite se i vi!

Brojnim domaćim poznatim licima priključila se i pjevačica Severina Vučković koja se na Trgu bana Jelačića u Zagrebu pojavila sa sinom. Oboje sređeni od glave do pete pozivaju na pomoć poplavljenim područima u Slavoniji. Mama i sin neodoljivi su dvojac, a pauzu između nastupa kratili su igrom.

'Pridružite nam se na humanitarnom koncertu #hrvatskapomaže koji se upravo održava na Trgu bana Josipa Jelačića, splitskoj rivi te na riječkom Korzu. Pomoći unesrećenima u poplavi možete i pozivom na donatorski broj 060 90 11', pozivala je Seve i putem Facebooka te objavila fotografiju iz centra Zagreba.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene