Čuvat će ih zaštitari

Nema selfija, nema društvenih mreža, sve piše crno na bijelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

22. studeni sve je bliže, a pripreme za vjenčanje u jednom poznatom beogradskom hotelu privode se kraju.

Kako javlja 'Alo.rs' Severina Vučković i Igor Kojić punom parom realiziraju planove za svadbenu svečanost koja će se održati 22. studenog u jednom od najboljih beogradskih hotela. Severina je izrazila želju da joj na vjenčanju pjeva Tanja Savić što je obitelj Kojić rado prihvatila s obzirom na to da su s Tanjom prijatelji. Severina i Tanja upoznale su se na partiju nakon Kebinog koncerta u Loznici i Seve se oduševila pjevačicom.

Pogledaj i ovo showbuzz Zgroženi su SKANDAL: Severinina sestra otkrila zašto nije bila na vjenčanju!

Kome predbračni ugovor više treba? Igor Kojić daleko je bogatiji od Severine

Druga Sevkina želja je da joj zabjeva i Ana Bekuta, a to bi se lako moglo ostvariti s obzirom na to da je Bekuta i onako pozvana kao gošća na vjenčanje. S obzirom na to da je ovo prvi brak i Severini i Igoru, mladenci su se potrudili i oko garderobe. Igor je izabrao odjelo, a Severina vjenčanicu i haljinu koju će kasnije obući.

Na pozivnici za vjenčanje naglašeno je kako je korištenje mobitela i objavljivanje fotografija na društvene mreže strogo zabranjeno jer su mladenci već potpisali ugovor s jednim magazinom koji ima ekskluzivna prava na fotografije s vjenčanja. A kako žele da vjenčanje od kojih 500 gostiju prođe u intimnoj i privatnoj atmosferi (ako je to uopće moguće), unajmili su i veliki broj zaštitara koji će paziti da se u hotel ne provuku fotografi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene