Nikad izazovnija!

Seve okrenula leđa kameri i otkrila više gole kože od očekivanog: "J.Lo na aparatima!"

Severina Severina Matea Smolčić Senčar/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Vučković Severina Vučković Severina - 4 Severina - 1 Severina - 7 Severina Vučković Severina Severina Vučković Severina Vučković +19 Severina Vučković Galerija

Severina je nastupila u Portorožu u pripijenom crnom bodiju s prozirnim dijelovima u kojem je otkrila puno gole kože, uključujući i djelić stražnjice.

Za pjevačicu Severinu ovo ljeto je poprilično radno, a nakon koncerta u Čazmi, nastupila je u Portorožu u Sloveniji.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Za tu je prigodu odabrala pripijeni crni kombinezon s prozirnim dijelovima u kojem je otkrila puno gole kože, uključujući i djelić svoje stražnjice, a izdanjem se pohvalila na Instagramu gdje je napravila pravu pomutnju.

Objavila je niz fotki iz backstagea na kojima je zauzela izazovne poze, a pratitelji su je obasuli komplimentima na račun izgleda te su je usporedili i sa svjetski poznatom kolegicom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Savršena", "J.Lo na aparatima", "Seksi", "Žena zmaj", "Bomba", "Gori sve", nanizali su se komentari u sličnom stilu, a tri galerije s koncerta koje je objavila na svojem Instagramu skupile su preko 20 tisuća lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Inače, Severina pauze od nastupa provodi sa sinom, a dobar dio ljeta uživali su na Korčuli gdje su imali priliku upoznati i holivudske zvijezde koje su ljetovale na Jadranu. Njezina sina posebno je razveselio Woody Harrelson, s kojim se fotografirao i od kojeg je dobio autogram, a Severina se na Instagramu pohvalila kako ju je u restoranu u kojem su susreli slavne face odmjerio reper P. Diddy.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum +2 Leni Klum Zanimljivosti Fotka kćeri Heidi Klum izazvala je veliku polemiku na Instagramu, i ona sama je zaključila da je pretjerala

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tiggy Legge-Bourke - 1 Tiggy Legge-Bourke - 2 Tiggy Pettifer i princ Harry (Foto: Getty Images) Tiggy Legge-Bourke - 3 +1 Prinčevi William i Harry s princezom Dianom Zanimljivosti Princeza Diana umrla je vjerujući u veliku laž o svojem suprugu: "To je jedna od najbolje odigranih prevara u povijesti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene