Severina nastupa skoro svaku večer u klubovima duž Jadrana, a iz nastupa u nastup izgleda sjajno. Jedan muškarac stoji iza svega...


Ako je Severina najpopularnija pjevačica u Lijepoj našoj, onda je i Juraj Zigman isto tako na vrhu. 

Vezani članci Severina - 2 Severina se prvi put nakon provale oglasila na Instagramu, podijelila znakovitu objavu i dobila podršku obožavatelja Severina Policija još istražuje okolnosti provale u Severinin stan, na svojoj koži to je doživjela i njezina kolegica: "Još danas me strah..."

Kreativan dizajner osvojio je publiku svojih seksi i šarenim kombinacijama kojima nije odoljela ni Severina. Izlasci na pozornicu imaju posebna pravila odijevanja, jer izvođač mora biti dosljedan sebi i onome što izvodi

>> Severina otvara ovogodišnji Rujanfest

'U privatnim izdanjima mogu eksperimentirati i u tome uživam... Na pozornici sam Severina i ljudi me vole vidjeti u izdanju namijenjenom samo za njih, samo za koncert. I taj kostim mora imati vizualnu prepoznatljivost.

Osim toga, kostim mora biti udoban i rađen za scenu. Zato na turneji po dvoranama nosim dizajn Marka Mitanovskog, a za klupske svirke dizajn Juraja Zigmana', rekla je Severina putem Facebooka.

Koji se vama 'look' najviše sviđa?

Juraj Zigman na hrvatskoj sceni nosi nadimak ''enfant terrible' hrvatske modne scene. Nakon srednje škole otišao je Milano na Istituto Europeo del Design, a kada se vratio osnovao je modnu uspješnu modnu liniju koje redovito predstavlja na Cro a porteru uz spektakularne modne revije. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook