Kakva čast!

Seve otkrila gdje se nalazi, pokazala drastičnu promjenu imidža, a družila se i sa zvijezdom svjetskog kalibra!

Severina i Emilia Clark (Foto: Instagram) Severina i Emilia Clark (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Emilia Clark (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +0 Severina (Foto: Instagram) Galerija

Severina se pohvalila s fotografijama iz New Yorka, gdje je upoznala glumicu Emiliju Clark.

Dok u Hrvatskoj i susjednim zemljama kruže glasine o prekidu poslovne suradnje između Severine i njezina menadžera Tomice Petrovića, popularna pjevačica uživa na drugoj strani svijeta.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Naime, Severina se na svom profilu na Instagramu pohvalila fotografijama iz grada koji nikad ne spava, iz središta New Yorka, u kojem je između ostalog upoznala jednu od najpopularnijih glumica današnjice Emiliju Clark. Severina je bila gost premijere serije ''Igra prijestolja'' u kojoj Emilia igra jednu od glavnih uloga, a društvo joj je pravio suprug Igor Kojić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Severina je usput pokazala i novi imidž drastično skrativši svoju dugu smeđu kosu, a doslovno je zablistala u mini zlatnoj haljini koja je otkrila njezine gole noge. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene