Severina je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu iz turskog Bodruma.

Galerija


Nakon koncerta u jednom splitskom klubu, Severina je odlučila predahnuti, i to u turskom gradu Bodrumu, odakle je svoje obožavatelje počastila novom fotografijom na kojoj je pokazala sve svoje čari.

Vezani članci Igor Kojić Pogledajte čime se bavi Igor Kojić dok mediji u njegovoj zemlji pišu o Severininoj ljubavi s mlađim vinarom Severina Severinin tim komentirao napise srpskih medija o vezi s vinarom, evo kako su objasnili cijelu priču

Naime, Severina je objavila fotografiju u jednodijelnom kupaćem kostimu koji joj stoji kao saliven i savršeno naglašava njezine obline.

"Ljetno vrijeme", kratko je napisala uz fotografiju koja se itekako svidjela njezinim obožavateljima, barem ako je suditi po komentarima i lajkovima koje je dobila jer ih je u samo pola sata skupila gotovo 20 tisuća. 

"Predivno savršena", "Supermodel", "Dobra ova Seve", "Dobru liniju imaš", "Znači, naša Seve stavi lokaciju i za 10 minuta ima više od 6 tisuća lajkova, a neki po mjesec dana ne skupe toliko, žena grmi", "Seve kraljice, božanstveno izgledaš", komplimenti su koje je dobila od vjernih obožavatelja.

Severina je nedavno na profilu na Instagramu otkrila i kako prve dane ljeta provodi u društvu sina Aleksandra, a njezina je objava sve raznježila.

Nakon što su javno priznale da su u vezi, slavna manekenka i glumica sada su se i zaručile?