"Žena grmi!"

U pola sata lajkalo je skoro 20 tisuća ljudi: Seve pozirala u kupaćem kostimu, guza u prvom planu!

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Screenshot) +0 Severina (Foto: Instagram) Galerija

Severina je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu iz turskog Bodruma.

Nakon koncerta u jednom splitskom klubu, Severina je odlučila predahnuti, i to u turskom gradu Bodrumu, odakle je svoje obožavatelje počastila novom fotografijom na kojoj je pokazala sve svoje čari.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Naime, Severina je objavila fotografiju u jednodijelnom kupaćem kostimu koji joj stoji kao saliven i savršeno naglašava njezine obline.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Ljetno vrijeme", kratko je napisala uz fotografiju koja se itekako svidjela njezinim obožavateljima, barem ako je suditi po komentarima i lajkovima koje je dobila jer ih je u samo pola sata skupila gotovo 20 tisuća. 

"Predivno savršena", "Supermodel", "Dobra ova Seve", "Dobru liniju imaš", "Znači, naša Seve stavi lokaciju i za 10 minuta ima više od 6 tisuća lajkova, a neki po mjesec dana ne skupe toliko, žena grmi", "Seve kraljice, božanstveno izgledaš", komplimenti su koje je dobila od vjernih obožavatelja.

Severina je nedavno na profilu na Instagramu otkrila i kako prve dane ljeta provodi u društvu sina Aleksandra, a njezina je objava sve raznježila.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) +4 Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Celebrity Nakon što su javno priznale da su u vezi, slavna manekenka i glumica sada su se i zaručile?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene