bolna situacija

Severina progovorila o tužnom Uskrsu bez sina: "Nisam ga zagrlila 30 dana, iako mi pripada pola blagdana"

Igor i Severina Kojić Igor i Severina Kojić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Igor i Severina Kojić Galerija

Severina je istaknula kako čeka trenutak kada će vidjeti svog sina.

Splitska pjevačica je u četvrtom javljanju uživo u subotu u emisiji "SeVeTeVe" na YouTubeu progovorila o svojoj jako teškoj privatnoj situaciji. 

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Naime, Severina (47) i ranije je u najavi rekla da za Uskrs ne može biti sa sinom Aleksandrom (8), iako su trebali biti zajedno. Istaknula je kako boji i ukrašava jaja za njega te da će mu se jako svidjeti. 

"Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj mjeri pripada polovicu uskršnjih blagdana, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, podragala po kosi, osjetila i usnula pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom", ispričala je emotivna pjevačica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekipa, jesmo li spremni za večeras? Vidimo se u 20:20h na Instagram live-u i onda se svi u 20:30h prebacujemo na moj YouTube (www.youtube.com/severina) Moji gosti večeras su dr. Nele Karajlić, @dragankojickeba, @lalana, @goran_karan_official, @giuliano_djanic, @danijelamartinovicofficial, @mirella.meic, @zorica.bucic, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, Miloš Marić, @yesiloveguitar, @zagrepcanke_i_decki i moj band @alenkamilano, @ivan.pesut, Damir Šomen, @marionovakovic5, @dariomihic, @kopeckimario... Posebne zahvale @bojan.dragojevic, @ivan.pesut, Zinki, Pekiju i mom suprugu @igorkojic... #seveteve #youtube #live #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Inače, krajem prošle godine Općinski građanski sud u Zagrebu donio je privremenu odredbu kako maleni Aleksandar ide svom ocu Milanu Popoviću, što je šokiralo javnost. Mnoge majke su dale podršku Severinu. 

Severina je prije mjesec dana podijelila video u kojem nosi masku na licu i zvoni Milanu Popoviću na vrata kako bi vidjela sina. Ipak, poduzetnik je sa sinom bio u samoizolaciji jer su bili u Austriji, a pjevačica je tvrdila da ju nije obavijestio o tome. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) +0 Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nakon što su ga svrstali među najzgodnije muškarce na svijetu, njegova karijera počela je polako blijedjeti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene