Severina trenutno boravi u Beogradu kod roditelja svog muža Igora Kojića jer je pokušala vidjeti sina Aleksandra.

Galerija


Severina Kojić (47), koja je u subotu navečer imala nastup uživo na Instagramu, oglasila u emotivnoj objavi o snažnim potresima u Zagrebu. 

Vezani članci Gordan Maras i Milan Bandić Maras optužio Bandića da upropaštava Zagreb: "Neka nađu stanove za ljude koji žive u Cvjetnom. Ušutkat me neće" Potres, Zagreb Ponovno slab potres na području Zagreba: "Zatutnjalo i zanjihalo prilično neugodno"

"'Zatočena' sam u Beogradu, jer sam došla za svojim sinom, kojeg još nisam vidjela... Ali jutros moj Zagreb, potres... Sve plače u meni... Hvala liječnicima, vojsci, vatrogascima i hvala i bravo BBB-ima koji su se odmah organizirali i pomagali bebama i rodiljama u Petrovoj bolnici. Budimo solidarni, samo to je sada važno. Budimo ljudi u ovo neljudsko vrijeme", istaknula je splitska pjevačica uz video sa oštećenjima u hrvatskoj metropoli. 

Severinini fanovi su u komentarima pozvali na molitvu za Zagreb i naglasili da treba pomoći onima koji su najugroženiji poput majki s bebama i starih ljudi. "Uspjeli su se organizirati, šaljemo ljubav", Srce mi puca", napisali su. 

Inače, Severina s mužem Igorom boravi kod njegovih roditelja u Beogradu gdje je stigla da bi vidjela sina Aleksandra koji je kod oca Milana Popovića, no nije uspjela. 

Bivša premijerka u šoku nakon potresa: "U autu svi zgurani. Mama bolesna. Važne stvari nisam uzela. Valjda ćemo izdržati"