Nekad su bile bliske

Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

Severina - 3 Severina - 3 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Galerija

Severina se u emisiji "150 minuta" prisjetila neugodne situacije iz 2018. godine kada su u jutarnjem programu srpske Prve televizije objavljene njezine gole fotografije.

Pjevačica Severina Kojić gostovala je u emisiji "150 minuta" na srpskoj Prvoj televiziji gdje je iznenadila voditeljicu Mariju Kilibardu nenadanim kritikama na račun njezine kolegice.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Sviđa joj se! Nikolina Pišek se oglasila o Milanovićevoj kandidaturi za premijera, ima zanimljivo mišljenje o tome: "Konačno je hrvatska politika postala seksi"

Iako je u emisiju došla pričati o kampanji protiv govora mržnje koju je nedavno snimila s glumcima Goranom Bogdanom i Hristinom Popović, Seve je iskoristila priliku kako bi progovorila o neugodnosti koju je imala s voditeljicom Jovanom Joksimović, inače i suprugom Željka Joksimovića. Iako ju nije imenovala, spomenula je njezina supruga pjevača, pa su srpski mediji pretpostavili o kome je riječ.

"Imala sam neugodnosti s vašom televizijom. Voditeljica je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakirane s mog mobitela. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njezina muža, koji pjeva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutro na televiziji. To je bilo strašno", kazala je Severina te je dodala i kako se nakon toga sa spomenutom voditeljicom više nije čula.

Voditeljicu je zatim kontaktirao srpski Telegraf za koji je dala kratku izjavu o situaciji koju je Severina spomenula u emisiji.

"Ma, ne. Ne želim je komentirati. Hvala na pozivu. Prijatno i doviđenja", poručila je Jovana.

Sporne Severinine fotografije u javnost su procurile 2018. godine, a Jovana ih je tada komentirala sa svojim gostima u jutarnjem programu. Već tada se počelo nagađati kako je prijateljstvo među njima puklo, a Jovana ni tada nije htjela komentirati glasine.

"Zaista se ne bih bavila tim glupostima, niti ih komentirala, razumite me", kratko je izjavila za srpske medije. Prije toga je bila u jako bliskom odnosu sa Severinom, a ona i suprug bili su i na njezinu vjenčanju s Igorom Kojićem 2015. godine, no zanimljivo je i da su srpski mediji 2018. pisali i kako je upravo Jovana kriva za njihov razvod.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) +4 Žanamari (FOTO: PR) Nekad i sad Žanamari podsjetila pratitelje na svoju naslovnicu Playboya, pogledajte njezino razgolićeno izdanje od kojeg je prošlo devet godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene