Severina je u travnju ove godine proslavila 47. rođendan. Da naporno vježba te da se trud isplatio, pokazala je fotografijom za koju je pozirala u dvodijelnom kupaćem kostimu.

Galerija


Samo nekoliko dana nakon što je pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je istaknuo sve njezine čari, Severina je opet izazvala pravu pomutnju na Instagramu, ali ovaj put u dvodijelnoj verziji badića.

Vezani članci Severina Severina zadnjom objavom raspametila obožavateljice, obasule su je s više od 10 tisuća komentara! Severina Seve objavila nikad viđenu fotografiju s rajskog putovanja, tog dana je uživala u izdanju bez grudnjaka

U samo sat vremena fotografija je prikupila gotovo 16 tisuća lajkova, a komentari na račun njezina izgleda također se nižu jedan za drugim.

''Žena zmaj'', ''Koje sportsko tijelo'', ''Kakvo tijelo, koja žena'', ''Imaš mišiće da otvoriš vrata!'', samo su neki od komplimenata.

Javile su se i njezine poznate kolegice, među njima Andrea Andrassy i Lana Klingor Mihić.

''A daj ajde, pa bacit ću svu tjesteninu iz stana'', napisala je uvijek na šalu spremna Andrea, a ni Lana nije skrivala koliko je oduševljena Severininim izgledom.

''Ajmeeeee, kakvo tijelo!!!! Nisi ti mršava, ti si istrenirana, vretenasta i izdefinirana do bola. Vrh'', napisala joj je.

Inače, Severina je u travnju ove godine proslavila 47. rođendan.

Dinamovac koji privatni život skriva od javnosti pohvalio se kako uživa s hrvatskom Meghan Markle