Stvarno je vježbala!

Seve objavila fotku u badiću, odmah se javila Lana Klingor: ''Kakvo tijelo, ti si izdefinirana do bola''

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +0 Severina (Foto: Instagram) Galerija

Severina je u travnju ove godine proslavila 47. rođendan. Da naporno vježba te da se trud isplatio, pokazala je fotografijom za koju je pozirala u dvodijelnom kupaćem kostimu.

Samo nekoliko dana nakon što je pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je istaknuo sve njezine čari, Severina je opet izazvala pravu pomutnju na Instagramu, ali ovaj put u dvodijelnoj verziji badića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pazi kaktusssss🌵#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

U samo sat vremena fotografija je prikupila gotovo 16 tisuća lajkova, a komentari na račun njezina izgleda također se nižu jedan za drugim.

''Žena zmaj'', ''Koje sportsko tijelo'', ''Kakvo tijelo, koja žena'', ''Imaš mišiće da otvoriš vrata!'', samo su neki od komplimenata.

Javile su se i njezine poznate kolegice, među njima Andrea Andrassy i Lana Klingor Mihić.

''A daj ajde, pa bacit ću svu tjesteninu iz stana'', napisala je uvijek na šalu spremna Andrea, a ni Lana nije skrivala koliko je oduševljena Severininim izgledom.

''Ajmeeeee, kakvo tijelo!!!! Nisi ti mršava, ti si istrenirana, vretenasta i izdefinirana do bola. Vrh'', napisala joj je.

Inače, Severina je u travnju ove godine proslavila 47. rođendan.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković, Helena Matić (Foto: Instagram) Helena Matić (Foto: Instagram) Helena Matić (Foto: Instagram) Dominik Livaković i Helena Matić (Foto: Instagram) +2 Helena Matić (Foto: Instagram) Celebrity Dinamovac koji privatni život skriva od javnosti pohvalio se kako uživa s hrvatskom Meghan Markle

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene