O braku oboje šute

Igor se nije pojavio: Seve po Zagrebu tulumari bez muža, donedavno su svuda išli zajedno, što se događa?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je od sredine travnja u Zagrebu, dok je Igor Kojić ostao u Beogradu. Par se nije oglasio o navodnim problemima u braku.

Domaća zvijezda Severina nakon navodnih problema u obitelji svog supruga, za koje srpski mediji tvrde da je kriva upravo ona, naizgled bezbrižno tulumari po Zagrebu.

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

Prije nekoliko dana pjevačica je čestitala rođendan svom velikom prijatelju i PR-ovcu Davoru Grginu, a izašla je i u provod s njime i cijelom družinom.

Na proslavi u jednom zagrebačkom kafiću Severina se uhvatila i mikrofona te je zapjevala i dobro zabavila uzvanike, što se mogo vidjeti po Instagram storyjima. Osim pjevačice na tulumu su bila i druga poznata lica poput Ive Radić, Ljupke Gojić i Aleksandre Dojčinović, no svi primjećuju kako već danima nema Severinina supruga Igora Kojića.

Gotovo su uvijek svuda išli zajedno, a njihova odvojenost trenutačno potiče sve jače glasine kako u braku nešto ne štima te da je slavni par pred razvodom.

Nakon što se vratila u Zagreb, Severina je bila na ispitivanju u policijskoj postaji zbog prijetnja ravnateljici osnovne škole u koju je išao njezin sin Aleksandar, no Igor se nije oglasio o tome.

Kojić je i dalje u Beogradu, odakle objavljuje tajanstvene poruke, a već mjesec dana nisu zajedno. Ni Severina ni Igor nisu se oglasili u vezi s navodnim problemima u braku.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin Slavko Sobin u vrtu Slavko Sobin u vrtu Slavko Sobin u vrtu +1 Slavko Sobin u vrtu inMagazin Zaljubljeni Slavko Sobin: Glumac napokon otkrio da je već godinama sretan u ljubavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene