Tradicionalni festival trube u Guči ugostit će sutra i Severinu. Nastupa, iako dio publike u Srbiji idejom nije nimalo oduševljen.


Da Severina ne odgovara šovinistima, gdje god se oni nalazili, jasno je oduvijek. Nju to previše i ne zanima, Seve šuti i radi po svome - pa kud puklo. Tako je i ovog puta, kada se diže nepotrebna prašina uoči njenog nastupa u Guči.

Na tradicionalnom srpskom događaju nastupit će tako i Severina. Srpska snajka, Hrvatica. Nije to sjelo posjetiteljima Guče, bar ne onima koje je intervjuirala ekipa Blica.

Upitani zašto im smeta da srpska snajka nastupi na Guči, posjetitelji su dali osebujna objašnjenja, no nijedno logično. 'Protiv toga smo. Šteta da se ubacuju i reklamiraju na taj način da ne pričam koga... Blago paradoksalno', rekli su dva posjetitelja Guče.

'To je promašaj, ne ide da ona dolazi. Nije ona u tom elementu uopće. Nije to to. I što je srpska snajka, nema veze, ne ide, ne ide', kategoričan je drugi gospodin. Postoji i druga strana. Nešto mlađa i urbanija ekipa ipak je rekla da je 'ekstra' što Seve dolazi. A takvima se svojom glazbom i obraća.

Severina (FOTO: Instagram)