Kako vrijeme leti!

Ovo je datum koji nikada neće zaboraviti: Seve se prisjetila najvažnijeg dana u životu

Severina (FOTO: Instagram) Severina (FOTO: Instagram) 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (FOTO: Instagram) Igor i Severina Kojić (Sanjin Strukic/PIXSELL) Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Igor i Severina Kojić (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) Severina Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Severina danas obilježava dan koji nikada neće zaboraviti.

Severina i njezin suprug Igor Kojić danas imaju itekako razloga za slavlje jer iza njih je tri godine sretnog braka.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Naime, na današnji dan Severina i Igor rekli su sudbonosno ''da'' daleko od očiju javnosti, u Istri u Balama. Na vjenčanju je bio mali broj gostiju, tek Severinin sin i majka te kumovi, a vjenčao ih je baljanski župnik Aleksandar Vujisić.

Dva mjeseca kasnije par je organizirao raskošnu zabavu u Beogradu. Tada je bilo 150 gostiju, a bila su zakupljena čak dva kata hotela. Sve je režirao poznati slovenski redatelj Tomaž Pandur.

Severina je danas na Instagramu objavila fotografiju s vjenčanja te napisala ''Rekla sam da. Rekao je da. Hvala ti mili moj, što me od prvog dana čvrsto drže tvoje ruke''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene