Anegdota o...

Severina: 'Strašna je to priča bila, vrhunac moje karijere, ja u kukuruzu!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Severina je tijekom emisije pričala o svojoj karijeri, vezi s Milanom, ali i o njihovom sinčiću Aleksandru.

Pjevačica Severina tijekom ovog utorka gostovala je u seriji 'Ami G Show' srpske TV Pink u kjem je otkrila razne pikanterije vezane uz svoju glazbenu karijeru, ali i privatni život.

Pogledaj i ovo Severina Maleni je narastao Severina objavila rijetke fotografije sa sinom, posvetila mu dirljiv opis: ''Ti si bio svugdje u mom svemu''

Spočitala je Ognjenu i to kako je nedavno imala problema zbog njihovih novinara iz emisije 'Paparaco lov'.

'Vraćala sam se iz Vršca sa svojim menadžerom. Strašna je to priča bila, malo smo skrenuli s puta i otišli u polje kukuruza da bi otišli na toalet, a u kukuruzu nismo našli toalet. Kad sam čula da su nas pratili paparazzi, tada sam pomislila da će to biti vrhunac moje karijere, uslikana u kukuruzu - ja u kukuruzu. Ulazim u velikane, ono kad Amy Winehouse u grudnjaku puši jonint, pa je fotkaju, Britney Spears leži mrtva na podu i ja u kukuruzu, to je to', ispričala je kroz smijeh.


>> Duboki dekolte i perje: Evo kako se Seve spremila za izlazak!

'Divna sam u ulozi majke, divna sam, dite mi je super, on je fantastičan i svi su dobro!', rekla je Severina kroz smijeh Ognjenu Amidžiću, a video možete pogledati na Pink Online stranici.

Severina je tijekom 'Ami G Showa' potvrdila i kako su se ona i Milan pomirili, a potom se i rasplakala. 'Volimo se i zajedno smo. Naša ljubav nikad nije bila upitna', otkrila je tijekom emisije.

Osim toga, Severina je priznala kako joj je sve u drugom planu otkako je postala mama, a sina redovito vodi sa sobom na turneje i koncerte jer joj razdvojenost teško pada.
Otkrila je i kako je ona nakon poroda mogla umrijeti jer je njezinoj majci to bio treći porod.

'Mojoj majci je to bio treći carski rez. Bila je to rizična trudnoća. Pet mjeseci sam bila odvojena od majke. Mogla sam umrijeti', otkrila je.



Ognjen ju je tijekom intervjua pitao je li svjesna kako je jedna od najljepših žena na ovim prostorima, a ona je odgovorila: 'Nikad nisam sebe smatrala lijepom. Ima toliko lijepih žena i u Srbiji'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene