i njen muž privlači pažnju

Seve objavila zaboravljenu seksi fotku, a dan ranije se prisjetila posebnog glazbenika kojeg više nema

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je objavila sliku na kojoj pozira u u bikiniju, a u petak je podijelila snimku koncerta Kemala Montena iz 2012. u Sarajevu kada je imala čast zapjevati s njim pjesmu "Pamtim samo sretne dane".

Severina je u subotu objavila seksi fotografiju na Instagramu koja je u desetak minuta prikupila skoro šest tisuća lajkova. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Zaboravljena razglednica iz Splita", napisala je splitska pjevačica kraj slike u bikiniju u kojem je pokazala savršenu liniju. Ubrzo je dobila brojne komplimente. 

"Ljepotica", "Najbolja si", "Najljepša", "Vauuu", "Divna slika", "Savršena", "Kraljica", komentirali. Splitska pjevačica se dan ranije prisjetila nastupa prije osam godina s pokojnim pjevačem Kemalom Montenom u dvorani Zetra u Sarajevu.

"'Pamtim samo sretne dane'. Dragi moji, svi vi koji živite u Bosni i Hercegovini, svi moji prijatelji, u mislima sam s vama. Želim pamtiti samo sretne dane i čekam(o) sretne dane... Samo budite odgovorni prema sebi i drugima. Volim vas i čuvajte se. Snimka iz sarajevske Zetre, 2012., gdje sam bila jedna od gošći velikom i nikad prežaljenom Kemalu Montenu", napisala je Severina

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi moji, svi vi koji živite u Bosni i Hercegovini, svi moji prijatelji, u mislima sam s vama ❤️ Želim pamtiti samo sretne dane i čekam(o) sretne dane... Samo budite odgovorni prema sebi i drugima. Volim vas i čuvajte se ❤️🙏🏻 Snimka iz sarajevske Zetre, 2012., gdje sam bila jedna od gošći velikom i nikad prežaljenom Kemalu Montenu ❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Objava je dirnula mnoge njene pratitelje. "Dobri idu s dobrima", "Divno", "Fantastično", "Bravo, Seve", "Kemal legenda", "Sjajni Kemal", "Bit će sve to dobro", "Bila sam na koncertu. Bilo je fenomenalno. Pamtimo te lijepe dane i zadnji Kemičin koncert u Sarajevu", komentirali su.

Monteno je preminuo 21. siječnja 2015. u 67. godini života u bolnici u Zagrebu od komplikacija poslije transplantacije bubrega.

Dok se Severina prisjeća legendarnog glazbenika, Igor Kojić dijeli fotografije s porukama koje intrigiraju javnost. Na prvoj razgovor vode gusjenica i leptir, a gusjenica leptiru govori da se promijenio.

"Trebali smo se promijeniti", kaže joj leptir. Na drugoj slici je cesta na kojoj su riječi: "Slijedi svoj put." Budući da se mjesecima šuška o bračnim problemima Igora i Severine, pitanje je kome je on posvetio ove poruke. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene