U organizaciju Severinine nadolazeće turneje uključeno je čak 100 ljudi.

Galerija


Do početka velike i najspektakularnije Severinine turneje do sada, pod nazivom ''The Magic Tour'', ostalo je svega malo više od mjesec dana.

Vezani članci Severina (Foto: Jani Ugrin) Severina odgovorila na optužbe bivšeg stilista koji tvrdi kako je besramno pokraden Severina (Foto: IN Magazin) Severina oduševila Split, tisuće ljudi pjevale "Dalmatinku": "Kad su vrisnuli, mislim da mi se slijepio ovaj dio s leđima"

Pripreme su u punom jeku, u organizaciju je uključeno čak 100 ljudi, koji rade sve kako bi publici omogućili noći za pamćenje, koje će se još dugo prepričavati.

Jedan od najupečatljivijih momenata koncerta zasigurno će biti fantastične plesne koreografije, u kojima će sudjelovati najboljih 18 plesača iz cijele regije izabranih na audiciji na koju se prijavilo njih čak 100. Upravo 18 odabranih svakodnevno radi na zahtjevnim koreografijama, u kojima, naravno, sudjeluje i sama Severina, baš kao i na prošloj turneji 'Dobrodošao u klub', na kojoj su mnogi komentirali kako je stala 'bok uz bok' profesionalnim plesačima na pozornici. Kako bi to i ovoga puta bilo tako, Severina se prije tjedan dana priključila svakodnevnim treninzima, koje je najbolje opisao Matic Zadravec, glavni koreograf ove velike turneje: ''U sljedećih mjesec i nešto dana očekuju nas svakodnevni treninzi, bolovi u mišićima, puno znoja, ali na kraju i magični koncerti. Pripremamo zaista spektakularne koncerte s puno plesa i iznenađenja, koje će biti šteta propustiti.''


Osim plesača, u ovoj ''bajci za cijelu obitelj i sve generacije'' na pozornici će, uz Severinu, biti čak 15 glazbenika i simfonijski orkestar, uz fantastičnu videoprodukciju i kostimografiju, što će zajedno predstavljati pravi doživljaj, odnosno – umjetnost na najvišoj razini. Turneja započinje 16. studenoga u Severininu rodnom Splitu, nakon čega se magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. studenoga, Zagreba 7. prosinca te Ljubljane 21. prosinca.

Ulaznice za koncerte u Splitu i Zagrebu u prodaji su putem sustava Eventim.hr, za koncert u Beogradu putem Tickets.rs, a za koncert u Ljubljani putem Eventim.si.