Emotivan status

Severina se oglasila uz fotografiju djeteta u naručju: ''Oprosti im, sine, jer stvarno ne znaju što čine''

Severina (Foto: Promo) Severina (Foto: Promo) Promo 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Promo) Severina (Foto: Promo) Severina (Foto: Promo) +0 Severina (Foto: Promo) Galerija

Sud u Zagrebu u četvrtak je donio nepravomoćnu presudu prema kojoj je Severina isti dan sina predala bivšem zaručniku Milanu Popoviću, a sada se na društvenim mrežama i sama oglasila u vezi s tom privremenom mjerom.

Nakon nepravomoćne sudske presude i privremene mjere prema kojoj će sin Severine i Milana Popovića od sada živjeti s ocem, Severini su stigle brojne poruke podrške njezinih prijatelja, a javno joj je podršku dao i njezin svekar Dragan Kojić Keba.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Javno se sada oglasila i sama pjevačica, i to emotivnom objavom na Instagramu uz koju je stavila fotografiju sina i poruke koje joj je on pisao.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti. 

''Znaš, sine, to su samo neki papiri koje je netko ispisao i postoje neka slova koja je netko natipkao u riječi, koja ne vrijede za nas dvoje.

Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli.

Nakon 7 i pol godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mjesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrijede.

Ali, znaš što sve mi možemo, ti i ja s 88 sati? Možemo čuda. Dali su mi da dvaput mjesečno mogu prespavati sa tobom i uspavati te.... Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dvije večeri, oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe.

Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je, sine, samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi.
Opet ćemo se mi uspavljivat svaku večer, a o tome će odlučiti 'gospodin vrijeme'. Dotad, mama je uvijek uz tebe i ovo će brzo proći, sine.

Oprosti što ti nisam stigla ni objasniti što se jučer dogodilo, imali smo puno važnijih stvari... Gledali smo 'Toy story 4', pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog... Nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje... Morala sam te odvesti... Išli smo sa osmijehom.

Te čudne riječi koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna tko smo mi i koja se igra s nama... Teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu 'hrvatsko pravosuđe'.

Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša.
Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro, Robine moj, tvoj Batman te čeka.

I oprosti im, sine, jer stvarno ne znaju što čine....'', napisala je pjevačica u emotivnom statusu. 

Općinski sud u Zagrebu u kolovozu ove je godine naložio Severini i Igoru Kojiću da s društvenih mreža moraju obrisati sve fotografije malenog dječaka. Prema toj mjeri, ako se prekrši, očekuje ih kazna od pet tisuća kuna koja će se povećavati ako to budu ponavljali. Radi se o privremenoj mjeri koja vrijedi do okončanja parnice između bivših partnera.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene