Oni to ne bi uspjeli?

Seve se fino našalila sa zgodnim suradnikom i Bobanom Marjanovićem, pa im postavila izazov: "Mogli ste vas dvojica zajedno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je nedavno pokazala akrobatska umijeća na visokim potpeticama, a na taj se račun našalila s Filipom Miletićem i Bobanom Marjanovićem.

Severina je nedavno u Sloveniji održala koncert na kojem je jednu od pjesama posvetila njihovom uspješnom košarkašu Luku Dončiću i to podijelila na svom profilu na Instagramu što je izazvalo niz reakcija.

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

Naime, Severina je kao od šale na pozornici izvela zvijezda u visokim potpeticama, a to joj je prokomentirao i njezin suradnik Filip Miletić s kojim ju u posljednje vrijeme sve češće viđamo. On je u komentirama izazvao poznatog srspkog košarkaša Bobana Marjanovića na isti izazov, a Severina im predložila se obojica okušaju u istome.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Mogli ste vas dvojica zajedno, ali u štiklama", napisala im je pjevačica.

"Hahahahaha za mene je izazov da ostanem živ poslije tog akrobatskog poteza zvanog zvijeda. Filip mislim da može, ali se bojim da slučajno zarije nos u pod prilikom okretanja", odgovorio je Boban s kojim se Severina družila na Dončićevoj proslavi prije nekoliko mjeseci povodom potpisivanja njegovog novog ugovora.

"Halo dečko, nećemo se vrijeđati", napisao je na kraju Filip.

Video se jako svidio i slovenskoj skijašici Tini Maze kojoj je izvođenje zvijezde nakon pobjeda postalo mali ritual na stazi.

"Ja sam ih radila tradicionalno u skijama za svaku pobjedu! Kad vidim ovo! Svaka čast! Super band i super gimnastičarka", napisala je Tina.

"Pratili smo tvoje pobjede i čestitam na svemu. Možemo jednom zajedno. Pozdrav od benda i nesuđene gimnastičarke", odgovorila joj je Seve.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene