Šutnja je zlato

Severina u bajkovitoj haljini osmijehom poručila kako ju nije briga za skandal

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Facebook) +0 Severina (Foto: Jelena Balić) Galerija

Severina se javila iz Nice, no nije otkrila razlog zbog kojeg je tamo.

Pjevačica baš nikada nema mira.

Pogledaj i ovo Matija Vuica i Zrinka Cvitešić soba puna tuge Poznati Hrvati plakali na komemoraciji za Juricu Popovića, suze nije mogla sakriti ni Zrinka Cvitešić koja je nježno grlila Matiju

Jedna od naših najpoznatijih pjevačica ujedno je i jedna od najzaposlenijih. Radi se, naravno, o Severini Kojić koja je prošlog ponedjeljka otpratila sina Aleksandra u prvi razred osnovne škole.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

No već danas više nije u Hrvatskoj, već u francuskoj Nici. Severina se tako jučer obožavateljima na Instagramu javila fotografijom na kojoj pozira poreda avion u bijeloj haljinici, a prije nekoliko sati uskočila je u prelijepu kreaciju domaće dizajnerice Matije Vuice.

Duga haljina boje fuksije s visokim prorezom stajala joj je kao salivena, a pjevačica je objavila nekoliko fotografija u njoj te poručila kako je "lijepo biti u Nici".

Pjevačica nije otkrila kojom je prigodom u Nici, no bez obzira na to, dobila je pregršt komplimenata na račun izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Velikim smiješkom na licu dokazala je i kako se nimalo ne uzrujava zbog nedavnog skandala s golišavim fotografijama te kako se s nikim ne misli javno obračunavati po tom pitanju. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene