zalagala se danima

Severina sa zviždaljkom glasno podržala prosvjed na trgu u Zagrebu, a obradovao ju je i susret s našom političarkom

Severina Severina Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina Severina Severina, Dalija Orešković Severina, Dalija Orešković Severina, Dalija Orešković Severina, Dalija Orešković Severina +9 Severina Vučković Galerija

Severina se na pridružila prosvjedu "Dosta! Uništavanja javnog zdravstva i zanemarivanja zdravlja žena" na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Par tisuća građana okupilo se na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu na prosvjedu "Dosta! Uništavanja javnog zdravstva i zanemarivanja zdravlja žena", a među prisutnima je bila i pjevačica Severina.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Ona se na trgu pojavila sa zviždaljkom i glasno je podržala prosvjed, a nosila je majicu sa simboličnim natpisom: "Ljubav".

Severina se na prosvjedu susrela i sa saborsko zastupnicom Dalijom Orešković, s kojom je kratko i porazgovarala, i izgledalo je kao da su u tome obje uživale.

Pjevačica se s prosvjeda javila i na svojim društvenim mrežama.

"Ne mogu vjerovati da još moramo prosvjedovati oko ovog", napisala je među ostalim u svojim pričama na Instagramu.

Društvene mreže ranije je iskoristila i kako bi pozvala građane na prosvjede koji su se održali diljem Hrvatske.

"Okupacija neke ženetine, koja se pojavila niotkud i godinama maršira gradovima, večeras je napokon gotova. Večeras je dosta osobe "Ž" koja javno, a ministar i liječnici tajno, radi/e protiv žena i zakona. Dosta je njezine sekte i svih njezinih sljedbenika, koji bez emocija, empatije, ljudskosti i suosjećanja (suprotno svom nazivu) zagovaraju ono što nema veze sa životom. Večeras pravda za Žene, Kćerke i Unuke. DOSTA je! Danas u 18:00h u Rijeci (Jadranski trg), Osijeku (Trg slobode), Sisku (kod ure), Šibeniku (Poljana), Splitu (Narodni trg), Zadru (Narodni trg), Korčuli (Spomenik), Puli (Trg Portarata) i Zagrebu (Trg bana Jelačića), gdje i ja dolazim... Vidimo se. P.S. ilustraciju sam pronašla na internetu i maknut ću je za par dana, jer mi je negledljiva", napisala je Severina uz objavu koju je podijelila na svojem Instagramu i koju je u međuvremenu, kako je i najavila, obrisala.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Posljednji ispraćaj Vodoja Ristovića - 2 +33 Posljednji ispraćaj Vodoja Ristovića - 6 Celebrity Nikolina Pišek na posljednjem ispraćaju supruga nije uspjela obuzdati emocije, a uz nju je i Vidojev neutješni otac

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Achille Lauro, San Marino Achille Lauro, San Marino Achille Lauro, San Marino Achille Lauro, San Marino +3 Achille Lauro, San Marino Celebrity Strastveni muški poljubac na pozornici Eurosonga: Ovo je trenutak o kojem će se sigurno još dugo pričati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene