Sjećate li se njenog prvog spota? A najnovijeg? Osim milijunske razlike u klikovima, tu je i produkcijska raskoš.


'Na ples, vodi me na ples, vodi me na ples, vodi me da opasno ljuljamo se', pjevala je Severina davne 1990. godine. Tada je imala svega 18 godina, a pjesma 'Vodi me na ples' označila je na neki način početak njene karijere, ali i atraktivnih spotova. Dok danas gledanost njenih videa bilježi milijune pregleda, davni spot ima tek nešto više od 100 tisuća pregleda.

Borba za skrbništvo poljuljala je živote poznatih dama

Vezani članci Severina - 2 Severina se prisjetila trenutka kad je njezina majka intervenirala na bini, a Maja Šuput onoga kad je pala u publiku: ''Mislili su da sam se opila!'' Severina - 4 Seve pjevala pred 20 tisuća ljudi pa nezgodno pala usred nastupa, brzo joj skočili u pomoć: "Malo sam natukla kičmu, ali vridilo je"

Ipak, radi se o videu snimljenog prije punih 25 godina, pa nas njegova (ne)popularnost ne čudi. Razigrana Seve bila je tada predivna djevojka, vitka i slatka. Duge noge i uske haljinice već tad su bili njen adut, no tada je produkcija bila puno skromnija, a kulisa prirodna ljepota plaže.

Kako se fizički razvijala, tako je Severina i glazbeno preuzimala polako nekakav drugačiji smjer. Od pjesmuljka za plesnjak i rock buntovnice do koketiranja s folkom - Severina sve radi odlično.

Mlađe je slađe – još jedna slavna dama koja voli mlađe frajere?

S druge strane, danas su Severinini spotovi produkcijski iznimno bogati, pričom sadržajni, golišavošću nabijeni. Prije pet mjeseci objavila je spot za singl 'Calimero'. U njemu izgleda savršeno, a 'pobrala' je u kratkom vremenu i izniman broj klikova. Skoro sedam milijuna. Napredak u tehnologiji, vremenu i produkciji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook